Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Andrei Poponut aduce victoria echipei Vectra
18 Dec

Andrei Poponut aduce victoria echipei Vectra

Publicat de: Motoboom

Weekend-ul trecut a avut loc ultima etapa de motocross a anului, organizata de clubul local No Limit Racing pe circuitul de la Copsa Mica. Fiind vorba de un concurs pe echipe, cei aproape 30 de piloti s-au aliniat la start in diferite manse, impartiti pe fiecare clasa cilindrica.


Astfel orarul evenimentului a fost diferit fata de concursurile individuale si a programat curse oficiale atat in ziua de sambata cat si in cea de duminica, permitand astfel sportivilor unei echipe sa concureze la mai multe clase in speranta de a acumula cat mai multe puncte in clasamentul final.


Faptul ca echipa Vectra Zarnesti a punctat prin sportivii sai in toate mansele a facut ca acest club sa castige. Andrei Poponut si Aida Cojanu care au adus victoria la trei clase sunt cei care au facut diferenta. Vectra Zarnesti a fost urmata pe podium de catre Steaua GTH si de catre Jitsu Zarnesti.


Pilotul Andrei Poponut, sustinut de Motoboom, este unul dintre cei mai talentati tineri piloti de motocross din Romania. Acesta a reusit sa castige deja numeroase titluri la juniori, printre care campionatul national de motocross la clasa MX65 si MX85. De asemenea, in acest an, Andrei a debutat si la clasa MX2 (125cc).


In ultima etapa a sezonului 2014, clasa MX85 a fost dominata de Andrei Poponut care, in premiera, a reprezentat echipa Vectra Zarnesti. In urma sa, in clasamentul individual, s-au clasat Stan Iasmina (CSM Bucuresti) si Stanescu Razvan (Steaua GTH).