Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Andrea Iannone a semnat cu Suzuki
20 Mai

Andrea Iannone a semnat cu Suzuki

Publicat de: Motoboom

 Andrea Iannone a trecut de la Ducati la Suzuki, semnand un contract pe doi ani in care va alerga pe modelul GSX-RR. Acesta se pare ca el il inlocuieste pe Maverick Vinales care va pleca la Yamaha.

 

Suntem fericiti sa-l avem in echipa noastra pe Andrea, un motociclist  pasionat si foarte motivat si care este deja in topul MotoGP, potrivindu-se cu filosofia echipei noastre. Proiectul nostru tehnic se imbunatateste in mod continuu inca de la debutul nostru din 2015 si muncim din greu pentru a face modelul nostru, GSX-RR cat mai competitiv astfel incat sa putem sta cat mai aproape de top si sa obtinem victorii cat mai curand posibil, a spus Davide Brivio (managerul echipei Suzuki Ecstar).

 

Iannone a avut un sezon dezamagitor pana acum.El si coechipierul sau de la Ducati, Andrea Dovizioso clasandu-se pe locurile 10 respectiv 11 in clasamentul general.Totusi, Iannone detine un CV interesant, cu trei clasari pe podium si cu un loc 5 la general, anul trecut.

 

Cei de la Suzuki Ecstar, prin vocea managerului Davide Brivio, isi exprima dorinta si speranta ca Andrea Iannone sa-i ajute sa ramana in top cu ajutorul calitatilor sale. Din punctul lor de vedere acesta este un pilot tanar dar experimentat, cu o foame mare de succes si cu un potential enorm.