Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Accesorii bogate pentru scuterele Yamaha T-Max si X-Max
08 Mar

Accesorii bogate pentru scuterele Yamaha T-Max si X-Max

Publicat de: Motoboom

Yamaha a introdus în oferta de accesorii multe componente pentru noile scutere T-Max 530 și X-Max 300. Pentru a fi în permanentă legătură cu scuterul, proprietarul are la dispoziție și aplicația My T-Max Connect.


Lansate recent pe piață, proaspetele modele T-Max 530 și X-Max 300 pot fi îmbrăcate cu o gamă diversă de accesorii originale de la Yamaha. Unele dintre produse sunt foarte utile, altele au rolul de a fi personalizate după dorința clientului. Înainte de a le comanda, cu aplicația My Garage de la Yamaha (pentru Android și iOS) ai posibilitatea să le vizualizezi și să îți faci idee cum arată acestea pe scuterul tău.


Pentru best-sellerul T-Max alegerile sunt multiple: mai multe variante de top-case, șei mai confortabile, gentuțe interne care separă spațiul de sub șa, spătar sau manșoanele încălzite sporesc confortul. Cei care vor sportivitate pot opta pentru sistem de evacuare Akrapovič, parbriz mai mic și aerodinamic sau codiță și suport de număr minimalist. Nu lipsesc accesoriile colorate pentru scărițe, levierele frânelor sau protecții de impact. La fel se întâmplă și în cazul fratelui mai mic, X-Max: sunt accesorii gândite pentru a crește confortul, pentru a aduce un plus de sportivitate sau pentru a spori capacitatea de transport a bagajelor.


O noutate pentru universul T-Max o constituie aplicația “My TMAX Connect” ce o au la dispoziție proprietarii maxiscuterului nipon. Instalată de serie pe versiunile SX și DX, aplicația permite accesul unor funcții ale scuterului datorită computerului de bord și al sistemului GPS. Cu titlu de exemplu, T-Max poate fi localizat oricând, se poate activa o alarmă pentru depășirea vitezei programate sau se memorează traseul unei călătorii. 


Noile Yamaha T-Max 530 și X-Max vor putea fi cumpărate începând cu luna aprilie a acestui an.