Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Accesorii ATV / UTV pentru vanatoare
04 Sep

Accesorii ATV / UTV pentru vanatoare

Publicat de: Motoboom

Avand in vedere ca sezonul de vanatoare debuteaza in aceasta perioada, va prezentam mai jos o serie de accesorii pentru ATV si UTV, care vor transforma vehiculul dumneavoastra intr-un adevarat utilaj pentru vanatoare. Aceste produse va pot fi de un real folos, facandu-va partida de vanatoare mult mai placuta si mai relaxanta. Motoboom va pune la dispozitie o gama destul de diversificata ale celor mai importanti producatori din domeniu in ceea ce priveste accesoriile pentru ATV.


Suporturi si cutii ATV pentru arma de vanatoare


Daca mergeti cu ATV-ul sau UTV-ul la vanatoare, cu siguranta aveti nevoie de aceste produse pentru a transporta arma de vanatoare in conditii de siguranta. Suporturile si cutiile pentru arme de la Kolpin sunt ideale pentru acest lucru. Cutiile Kolpin pentru arma de vanatoare sunt confectionate din polietilena, un material foarte rezistent ce ofera o protectie excelenta pentru arma dumneavoastra. De asemenea, sunt disponibile mai multe tipuri de suporturi pentru atasarea acestora pe ATV-ul sau UTV-ul dumneavoastra.

 


Sisteme de prindere unelte pe ATV


Tot cei de la Kolpin va pun la dispozitie o serie de sisteme pentru atasarea/fixarea diferitelor unelte pe ATV sau UTV. Kolpin Rhino Grip este un sistem special de fixare a uneltelor prin blocare cu clicket. Incarcatura se poate elibera foarte rapid prin simpla apasare a unui buton, avand mai multe optiuni de montare si reglare la diferite unghiuri. Asigura o fixare foarte buna a uneltelor, protejandu-le de eventualele socuri din timpul transportului. Fiind prevazute pe interior cu un material cauciucat moale pentru a feri uneltele de eventualele socuri din timpul transportului, aceste suporturi de fixare sunt ideale pentru arme de vanatoare, topoare, sacuri, lopeti, undite pentru pescuit, etc.

 


Troliu ATV


Daca vehiculul dumneavoastra nu este echipat cu un troliu, atunci este recomandat sa va montati unul. Niciun ATV sau UTV nu este mai util pentru un vanator decat un troliu de calitate. Acesta va poate fi de un real folos in cazul in care va impotmoliti cu ATV-ul sau pentru a scoate din cele mai dificile locuri animalul vanat de mari dimensiuni: mistret, cerb, caprioara, etc. Pentru vanatoare sunt recomandate troliile cu fir sintetic si cu telecomanda fara fir pentru a-l putea manevra de la distanta. Troliile Warn din gama Vantage sunt printre cele mai performante de pe piata, fiind alegerea perfecta pentru tractarea vehiculelor sau a incarcaturilor grele.

 


Acoperis si parbriz pentru UTV


Daca UTV-ul dumneavoastra nu este prevazut cu acoperis sau parbriz, la Motoboom va puteti comanda aceste accesorii care va ofera o protectie excelenta impotriva intemperiilor: vant, ploaie, frig, zapada, etc. In functie de preferintele dumneavoastre, puteti opta pentru acoperisuri si parbrize originale, produse de constructorul ATV-ului sau de acoperisuri si parbrize aftermarket produse de cele mai importante companii din domeniu: Kolpin, Kimpex, etc., acestea fiind de cele mai multe ori mai bune calitativ decat cele originale.

 


Remorci / Trailer pentru ATV


Cu siguranta, o remorca trasa dupa ATV va poate ajuta enorma la o partida de vanatoare pentru a transporta diferite unelte sau animalele vanate. La Motoboom gasiti atat remorci/trailere pentru transportul ATV-ului la locul unde este organizata partida de vanatoare cat si remorci pentru atasare la ATV sau UTV pentru transportul diferitelor incarcaturi.

 


Printre alte accesorii ATV pentru vanatoare mai putem enumera proiectoarele suplimentare de la Kolpin, scuturile de protectie Iron Baltic, manerele incalzite, cutiile suplimentare pentru bagaje de la Kimpex, senilele pentru ATV de la TJD, etc. Mai mult, incepand cu 2016, cei mai importanti constructori din industria powersports, BRP Can-Am si Polaris, au lansat pe piata ATV si UTV-uri echipate si destinate exclusiv pentru vanatoare, precum modelele din gama Can-Am Hunting Edition sau Polaris Hunting Edition.