Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
5 motive pentru care Maverick X3 ar trebui să câștige detașat titlul de: SSV-ul Sportiv al Anului!
20 Iun

5 motive pentru care Maverick X3 ar trebui să câștige detașat titlul de: SSV-ul Sportiv al Anului!

Publicat de: Motoboom

Recent, prestigioasa publicație de peste ocean - ATV.com, a avut șansa să testeze noul Can-Am Maverick X3 X rs într-o locație spectaculoasă, dominată de dune de nisip la Glamis Sand Dunes din sudul Californiei. Echipa ATV.com a folosit această oportunitate pentru a crea un video în care au explicat perfect de ce Maverick X3 ar trebui încoronat fără dubii ca, “Cel mai bun SSV Sportiv al Anului!”

Mai jos puteți viziona filmulețul care a ieșit in urma acestui test. Vă garantăm că imaginile sunt spectaculoase, iar motivele lor pentru acordarea acestui titlu sunt mai mult decât evidente.

 

 

 La MOTOBOOM, SSV Can-Am Maverick X3 X rs este disponibil la prețul promoțional de 21.800 EUR +TVA, la același preț fiind disponibil și modelul  Maverick X3 X mr. În schimb, dacă vrei să împărtășești adrenalina și senzațiile tari alături de prieteni, Maverick MAX X3 X rs cu o capacitate de 4 persoane, costă 23.500 EUR +TVA. De asemenea, fanii brandului  Can-Am pot studia gama completă de modele, disponibilă pe site-ul nostru, aici.

Sursa: www.atv.com