Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
5 motive pentru care ai nevoie de un SUP Jobe
11 Feb

5 motive pentru care ai nevoie de un SUP Jobe

Publicat de: Motoboom

Analizând ceea ce se întâmplă acum în ceea ce privește sporturile, putem parafraza o vorbă înțeleaptă din bătrâni: cel mai bine e să îți iei vara sanie și în timpul iernii un SUP (stand up paddle). Pentru că dacă ești un om activ, care iarna practică sporturile ce includ zăpada, ai observat că stațiunile preferate ori sunt închise din diverse cauze, ori (cele deschise) sunt supraaglomerate, iar dacă te gândești să îți programezi din timp vacanța de vară, nu o poți face din cauza incertitudinilor.

Proiectanții plăcilor SUP Jobe îți dau câteva sfaturi pentru a te bucura de sport, astfel încât anul 2021 să fie unul cât se poate de incitant.

  1. SUP poate fi practicat de oricine, tânăr sau vârstnic. Spre deosebire de alte sporturi acvatice, nu trebuie să fii cel mai atletic sau să ai un balans perfect pentru a petrece o zi pe apă. E un sport care atrage diferite categorii de oameni, de la familii care vor să petreacă timpul în natură și până la sportivi de performanță ce vor să se mențină în formă. Iar cu plăcile SUP gonflabile, această activitate poate fi practicată aproape oriunde, având în vedere că 71% din suprafața planetei e acoperită cu apă.   
  2. Restricțiile de călătorie constituie o oportunitate minunată de a explora propria țară, cu râurile, lacurile și țărmurile noastre. În locul unui bilet de vacanță într-o stațiune dintr-o zonă exotică ce s-ar putea să fie închisă, mai bine alegi să practici un sport nautic.
  3. Iarna asta am cam ratat-o. Nu am prea avut timp să ne gândim la sporturile cu zăpadă, cu stațiuni parțial închise și cu cozi imense unde au funcționat instalațiile. Dacă toată această perioadă ai dorit să practici sport în aer liber și nu ai putut, vei avea o poftă nemăsurată pentru această experiență outdoor care se numește SUP.
  4. E ușor să păstrezi distanțarea socială. Vrem să facem sport, dar să îl facem în siguranță. Spre deosebire de o sală de fitness, pe un SUP ești singur, sau cu câțiva membri ai familiei.
  5. Ne-am săturat de stat în casă. Oamenii nu mai rezistă să stea închiși, au nevoie de mișcare în aer liber, iar sportul nautic e o algere benefică pentru corp și suflet. După atâtea zile de restricții, atunci când natura va înflori, temperaturile vor crește și apele se vor încălzi, cu toții vom ieși din această prelungită hibernare.