Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
400GT - noul sport-tourer de la CF Moto
30 Mai

400GT - noul sport-tourer de la CF Moto

Publicat de: Motoboom

Dintre toate motocicletele fabricate în China, cele care poartă sigla CF Moto se diferențiază cert prin fiabilitate și design. În oferta firmei a fost introdus 400GT, un nou sport-tourer care arată promițător și în pregătire este și o variantă de 650cmc.


CF Moto 400GT are motorul DOHC cu doi cilindri în paralel prezent și pe 400NK, ce scoate 31.5kW (42.2c.p.). Cu toate că puterea nu e prea mare, e suficientă pentru un motor cu această capacitate cilindrică, noul Kawasaki Ninja 400 având cu doar 2,5 cai mai mult scoși dintr-un motor mai turat. Nici designul nu e ușor de trecut cu vederea, în clasa de sub 500cmc neexistând până în acest moment ceva similar.


Versiunea cu motor de 400cmc va fi probabil rezervată piețelor asiatice, iar cea cu motorul de 650cmc (ce va avea o putere de aproximativ 45kW/60 de cai) va fi și pentru piața europeană. CF Moto are un strâns parteneriat cu KTM, austriecii produc într-una din fabricile de acolo modelele de cilindree mică și chinezii se folosesc de centrul de design Kiska pentru elaborarea noilor modele.


Stilul noului sport-tourer are, așadar, legătură cu actualele modele KTM și se diferențiază de CF Moto 650MT (care e un adventure-tourer) printr-un carenaj mai lat, faruri duble despărțite de un proiector LED pentru lumina de zi montat vertical, oglinzi montate pe semicarenă (nu pe ghidon) și un bord cu display digital color.