Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
213 cai putere pentru Can-Am Maverick X3 cu un simplu kit
25 Ian

213 cai putere pentru Can-Am Maverick X3 cu un simplu kit

Publicat de: Motoboom

Evolution Powersports este o firmă specializată în tuning, admisii, evacuari, sisteme turbo sau programări ale computerelor motoarelor cu injecție. Într-un recent comunicat pentru presă, ei spun că sunt mândri să prezinte primul kit V-MAP realizat special pentru Can-Am Maverick X3. Tehnologia V-MAP folosește modurile standard Eco Mode și Sport Mode, făcându-le mai performante și mai eficiente.


Maverick X3 Turbo – proaspăt câștigător al Raliului Dakar 2018 la prima participare, depsre care am scris aici – scoate în versiunea de bază, nemodificată, impresionanta putere de 172 de cai. Cu kitul V-MAP, conform celor declarate de cei de la Evolution Powersport, “în modul Eco puterea este la fel ca și atunci când se folosește kitul Stage1, adică 190 de cai, însă pe modul Sport, puterea este de 213 c.p., dacă este folosită benzină cu cifra octanică 95+.  Asta înseamnă flexibilitate pentru cei care vor să beneficieze de performanțe maxime atunci când au la dispoziție combustibil cu cifra octanică 95+ și posibilitatea de a rula mai bine în modul Eco decât ar face-o cu motorul stock atunci când au benzină cu cifra octanică 91”. Tranziția între moturile ECO și Sport se face din mers, fără nicio sincopă, iar modificarea presupune și schimbarea butonului standard.


Can-Am Maverick X3 este cel mai performant vehicul din clasa UTV (Side-by-Side), poate atinge 100km/h în mai puțin de 5 secunde și în doar un an de când participă în concursuri a câștigat cinci campionate (Dakar, SCORE, BITD, Ultra4 și TORC). Se găsește la MotoBoom la un preț care pleacă de la 19.890 euro (TVA inclus).