Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul ATV CF Moto X8 CForce 800 Anniversary
09 Iul

Noul ATV CF Moto X8 CForce 800 Anniversary

Publicat de: Motoboom

Cu ocazia implinirii a 25 de ani de existenta, constructorul chinez de ATV-uri, CF Moto, le pregateste o serie de surprize clientilor sai. Astfel, pentru a celebra cea de-a 25-a aniversare, cei de la CF Moto au prezentat o editie aniversara a celui mai performant ATV din gama lor. Este vorba despre modelul CF Moto X8 Terralander sau CForce 800 Anniversary, un ATV celebru in toata lumea pentru performantele sale oferite la un pret foarte competitiv.


Daca pe partea tehnica nu sunt diferente majore fata de versiunea standard X8 Terralander, in ceea ce priveste design-ul, noul CForce 800 vine cu o imagine speciala pe culoarea negru, care marcheaza aniversarea celor 25 de ani. Pe rezervorul ATV-ului este inscriptionata sigla CF Moto 25th Anniversary, in timp ce design-ul special este completat de jantele turcoaz pe 26 de inch, confectionate dintr-un aliaj de aluminiu.


Mai mult, fiecare cumparator va primi odata cu noul ATV un breloc cu sigla CF Moto 25th Anniversary si o husa pentru protectia ATV-ului, inscriptionata de asemenea cu logo-ul CF Moto 25th Anniversary. Versiunea CF Moto CForce 800 Anniversary va fi produsa intr-un numar limitat de unitati si nu se stie inca daca va ajunge si pe piata din Romania.


ATV-ul CF Moto X8 Terralander este o combinatie de tehnica si arta, reprezentand varful gamei CF Moto. Acesta a fost proiectat pentru a ramane un model de referinta in istoria constructorului, fiind un concurent serios pentru Can-Am Outlander 800, Yamaha Grizzly 700, Kawasaki Brute Force 750 sau Suzuki KingQuad 750, avand avantajul unui pret mic de partea sa.


Infiintata in anul 1989, compania Zhejiang Chunfeng, devenita intre timp CF Moto, a creat o adevarata poveste de succes de-a lungul celor 25 ani de activitate. Fiabilitatea si calitatea produselor CF Moto au fost recunoscute de catre pasionatii de ATV din intreaga lume, nu degeaba tot mai multi fermieri aleg ATV-urile CF Moto datorita raportului foarte bun calitate/pret.