Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Zero Motorcycles a prezentat gama 2021
16 Oct

Zero Motorcycles a prezentat gama 2021

Publicat de: Motoboom

Producătorul de motociclete electrice Zero și-a prezentat gama de modele pentru anul 2021. Nu există motociclete complet noi, ci actualizări minore la modelele existente.

Gama de modele Zero pentru anul 2021 este condusă de modelul Zero SR / S prezentat anul trecut. Sportiva complet carenată ar trebui să aibă o autonomie de până la 300 de kilometri și va fi oferită anul viitor în culorile albastru și argintiu, în versiunile standard și premium pentru 20.990 euro, respectiv 23.140 euro.

Nakedul Zero SR / F, va fi disponibil în două noi combinații de culori în 2021: negru și argintiu sau verde și roșu (fiecare cu roți negre). Versiunea standard Zero SR / F este, de asemenea, echipată cu o mică semicarenă pentru prima dată. Capetele de ghidon din aluminiu, mânerele încălzite și două încărcătoare încorporate de 3 kWh fac parte din versiunea premium. Versiunile standard și premium ale modelului Zero SR / F sunt oferite pe piața din Europa la 20.270 EUR, respectiv 22.420 EUR.

Zero SR este disponibil și într-o nouă schemă de culori - în roșu și negru - pentru 17.240 de euro. Zero S cu puterea de 11 kW este disponibil în culorile gri și albastru actualizate la 15.880 de euro. Zero FXS - disponibil și în versiunea de 11 kW - este disponibil în noile culori gri și auriu pentru 12.820 euro.

Gama dual sport 2021 de la Zero include modelele FX, DS, DSR și DSR Black Forest cu noi combinații de culori și elemente grafice. Zero Black Forest DSR într-o schemă de culoare complet negru este disponibilă la 20.350 de euro. Motocicleta electrică pentru turism este echipată cu top case și genți laterale, bare de protecție, protecție pentru mâini, parbriz înalt, priză pentru accesorii de 12V și, în Europa, de asemenea, cu o grilă pentru faruri și faruri de ceață. Ultimele două accesorii sunt destinate numai utilizării în off road.


Sursa: Zero Motorcycles