Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha pregătește un Tracer de cilindree mică
12 Aug

Yamaha pregătește un Tracer de cilindree mică

Publicat de: Motoboom

Se pare că cei de la Yamaha au intenția de a scoate un Tracer de capacitate cilindrică mică. O imagine cu un MT-125 Tracer circulă deja în mediul on-line și sunt toate șansele ca lansarea să aibă loc la Salonul de la Milano din această toamnă.


Așa cum și “surorile” mai mari din familie, adică Tracer 700 și Tracer 900 împrumută partea tehnică de la naked-urile MT, Tracer 125 are cadrul și monocilindrul de la MT-125. O diferențiază semicarena specifică, un ghidon lat și înalt, precum și un parbriz, utile la drumuri lungi, când ploua sau când temperaturile sunt mai scăzute.


Cum MT-125 are 138 de kg, e posibil ca Tracer 125 să vină în plus cu aproximativ 7 kg, ceea ce e totuși o masă destul de mică pentru a nu suferi la capitolul manevrabilitate și performanțe. În general, aceste modele sunt destinate pieței asiatice, unde se apreciază consumul redus și accesibilitatea, însă există toate premisele ca Tracer 125 să fie vândut și în Europa, așa cum se procedează cu MT-125. Rămâne să așteptăm până în luna noiembrie, când va avea loc EICMA, pentru detalii suplimentare despre acest model.

 

 

Sursa: Morebikes