Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha MT-25
10 Iun

Yamaha MT-25

Publicat de: Motoboom

Constructorul japonez Yamaha a prezentat in cele din urma noul naked MT-25, dupa ce pe internet au aparut mai multe fotografii spion in ultima perioada. Chiar daca este o motocicleta destinata pietei din Asia, mai mult ca sigura aceasta va ajunge si in Europa insa cu un motor mai mare si sub numele de Yamaha MT-03.


Noua motocicleta Yamaha completeaza gama MT a constructorului japonez, care mai cuprinde modelele MT-125, MT-07 si MT-09. Aceasta este construita pe baza modelului sport R25, mostenind acelasi motor. Cu doi cilindri in paralel si o capacitate de 249cc, acesta dezvolta o putere de 35,5 cp la o turatie de 12.000 rpm si un cuplu maxim de 22,6 Nm la 10.000 rpm.


In ceea ce priveste sistemul de franare, Yamaha MT-25 dispune pe fata de un disc cu diametrul de 298 mm, actionat de etrier cu 2 pistonase, in timp ce pe spate este montat un disc cu diametrul de 220 mm si un etrier cu un singur pistonas. Sistemul de suspensii este compus dintr-o furca telescopica cu diametrul jambelor de 41 mm pe fata, iar pe spate dispune de un mono-amortizor.


Ghidonul este putin mai inalt fata de modelul sport Yamaha R25, asigurand o pozitie de condus mult mai confortabila, specifica modelelor naked. Este de asteptat ca in perioada urmatoare sa apara si versiunea Yamaha MT-03 pentru pietele din Vest. Aceasta va concura direct cu modelele Kawasaki Z300, Honda CB300R sau Suzuki GW250 Inazuma, cei de la Yamaha neavand in prezent un model care sa rivalizeze cu motocicletele de mai sus.