Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Yamaha MT-15 M-Slaz
07 Dec

Yamaha MT-15 M-Slaz

Publicat de: Motoboom

Zilele trecute, japonezii de la Yamaha au prezentat in Thailanda un nou model de motocicleta naked, destinata exclusiv pietei asiatice. Ceea ce este interesant, este numele acesteia, Yamaha M-Slaz, catalogat de jurnalistii de la Visordown unul dintre cele mai neinspirate nume de motociclete lansate in acest an. Aceeasi publicatie britanica a mai inclus in topul celor mai proaste denumiri alese de constructori pentru 2016 si modelele BMW eRR si Mondial Hipster.


Totusi, pe unele piete, noua motocicleta a japonezilor mai este denumita si Yamaha MT-15, mostenind imaginea si design-ul modelelor street-naked din gama Yamaha MT. In privinta motorizarii, Yamaha M-Slaz este propulsata de acelasi motor de 150cc, care echipeaza si versiunea sport Yamaha R15, o motorizare destul de populara pe pietele asiatice. Noua motocicleta are un design mai agresiv decat Yamaha MT-125, omologul sau de pe piata europeana.


Va reamintim ca japonezii si-au completat gama street-naked Yamaha MT pentru Europa cu inca doua modele noi pentru 2016, prezentate luna trecuta in cadrul salonului moto EICMA Milano. Astfel, incepand cu anul viitor, modelelor MT-09, MT-07 si MT-125 li se vor alatura si noile motociclete Yamaha MT-10 si Yamaha MT-03.


Yamaha MT-10 este un super-naked dezvoltat pe platforma super-sportivei YZF-R1, fiind prima motocicleta a japonezilor din categoria super-naked, un model asteptat de mult timp de catre fanii constructorului. Noua motocicleta Yamaha street-naked este propulsata de un motor in patru cilindri si o capacitate de 998cc, derivat din cel al sportivei R1.