Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
WSBK 2018 - Chaz Davies și-a fracturat clavicula în timpul antrenamentelor
19 Iul

WSBK 2018 - Chaz Davies și-a fracturat clavicula în timpul antrenamentelor

Publicat de: Motoboom

Britanicul va lipsi de la întâlnirea cu fanii programată pentru acest weekend la Misano unde ar fi trebuit să participe la „Cursa Campionilor”. Această întrecere, despre care organizatorii spun că este autentică de la calificări și până la podium, va reuni 12 piloți emblematici de la Ducati, atât numele celebre actuale, cât și cei care au scris istoria firmei italiene. Nume din MotoGP și din World Superbike precum Andrea Dovizioso, Jorge Lorenzo, Danilo Petrucci, Jack Miller, Chaz Davies, Marco Melandri sau Troy Bayliss vor călări același tip de motocicletă: o ediție limitată Ducati Panigale V4 S.


Însă pilotul echipei Aruba.it Racing Ducati nu numai că nu va lua startul la această cursă, ci întregul sezon este acum sub semnul întrebării după fractura de claviculă survenită în timpul antrenamentelor de ieri. Știrea despre accidentul britanicului survine la mai puțin de o săptămână după ce și Leon Camier (Red Bull Honda) și-a fracturat vertebra C5 pe circuitul de la Misano în timp ce lucra la setările Hondei Fireblade cu care se pregătea să participe la cursa de anduranță de 8 ore de la Suzuka.


Dacă recuperarea celor doi va merge bine, aceștia își vor face apariția în calificările din WSBK de peste o lună, când va fi etapa de pe circuitul de la Portimao (23-24 august).