Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Un motor supra-alimentat pentru Suzuki Hayabusa
14 Ian

Un motor supra-alimentat pentru Suzuki Hayabusa

Publicat de: Motoboom

In presa de specialitate au aparut unele zvonuri conform carora japonezii de la Suzuki lucreaza la un motor turbo (supra-alimentat) cu o capacitate cilindrica in jurul valorii de 1500cc. Toate banuielile specialistilor s-au indreptat spre modelul Suzuki Hayabusa, care ar urma sa beneficieze de o noua generatie incepand cu anul 2017.


Aceste zvonuri au aparut dupa ce constructorul japonez a anuntat deja noi versiuni pentru gama de motociclete super-sport Suzuki GSX-R. Varful de gama, Suzuki GSX-R1000 2017 a fost prezentat deja la sfarsitul anului trecut sub forma unui concept, fiind asteptate modele noi pentru anul viitor si in ceea ce priveste fratiorii sai mai mici GSX-R750 si GSX-R600.


Mai mult, unele surse sustin ca se pregateste si o motocicleta sport de capacitate mica, GSX-R250 sau GSX-R300. De o noua generatie ar avea nevoie si super-motocicleta Suzuki Hayabusa, care in ultimii ani a beneficiat doar de update-uri minore, iar jurnalistii moto se asteapta ca 2017 sa fie anul in care Hayabusa va renaste.


Zvonurile despre un motor turbo supra-alimentat pentru Suzuki Hayabusa sunt alimentate si de faptul ca principalii constructori din domeniul moto incearca sa vina pe piata cu un concurent serios pentru Kawasaki Ninja H2/H2R, o motocicleta care a revolutionat industria moto si care a ridicat stacheta la un alt nivel de performanta.


Ramane de vazut daca aceste zvonuri se vor si adeveri si cand isi va face aparitia primul rival pentru Kawasaki Ninja H2.