Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph va lansa noul Tiger 850 Sport săptămâna viitoare
12 Nov

Triumph va lansa noul Tiger 850 Sport săptămâna viitoare

Publicat de: Motoboom

Iată că zvonurile sunt confirmate: pe pagina oficială de Facebook, cei de la Triumph anunță că un nou Tiger va fi prezentat săptămâna viitoare, pe data de 17 noiembrie 2020. Este vorba de un model conceput pentru turism sportiv pe asfalt. 

Acum câteva săptămâni, presa americană a constatat că Triumph a depus la US Environmental Protection Agency documentația necesară aprobării pentru omologarea unui model inedit ce purta numele de Tiger 850 și de acolo au început speculațiile. 

Producătorul din Hinkley publică pe canalul de socializare imaginea teaser din care nu deducem prea multe și ne spune că "Noul tiger 850 Sport e gata să introducă noi standarde în ceea ce priveşte versatilitatea aventurilor de pe stradă". Rămâne să aşteptăm până săptămâna viitoare pentru a afla detaliile complete. 

E de aşteptat ca Tiger 850 Sport să fie dotat cu motorul în trei cilindri şi capacitatea de 887 cmc ce scoate 94 de cai putere la 8750 rpm, modernizat pentru a îndeplini normele Euro 5. Principala diferenţă faţă de restul modelelor din familia Tiger 900 e dată de dimensiunea roţii anterioare: Tiger 850 Sport va avea ambele jante pe 17 inch, ideale pentru asfalt, în timp ce Tiger 900 şi Tiger 900 GT au roata de faţă pe 19 inch (combinaţia optimă pentru un compromis on/off road), iar modelele gamei Tiger 900 Rally au roata din faţă cu diametrul de 21 inch.