Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Trident – noi imagini cu viitorul naked de clasă medie
30 Sep

Triumph Trident – noi imagini cu viitorul naked de clasă medie

Publicat de: Motoboom


În 2021, britanicii de la Triumph readuc în actualitate un alt nume celebru din trecutul firmei. Va fi lansat Trident, un roadster entry-level, poziționat ca preț și performanțe sub Street Triple sau Speed Triple, cu un stil care împletește elementele moderne cu aspectul clasic.


La noul Trident s-a lucrat timp de patru ani, e rezultatul unui proiect dezvoltat de echipa din Marea Britanie în colaborare cu designerul Rodolfo Frascoli, cel care a ajutat la crearea proaspetei generații Tiger 900 (el fiind totodată și creatorul noului Suzuki Katana). E motivul pentru care comunicatul pentru presă de la Triumph spune că Trident are un “design original britanic cu aer italian”. Așa s-a ajuns la liniile unui roadster minimalistic, cu câteva elemente care păstrează legătura cu Speed Triple. “Designul prototipului Trident marchează începutul unui nou capitol la Triumph, totul fiind legat de distracție, de la cum arată, la cum se pilotează”, spune Steve Sargent, director de produs la Triumph.


Triumph Trident 2021 va avea un motor cu trei cilindri, dar nu va fi cel de 765cmc de pe Triple, ci unul puțin mai mic, de 675cmc și va rivaliza cu modele precum Honda CB650R, Kawasaki Z650 sau Yamaha MT-07, adică va avea un preț între 7.000 și 8.000 euro. “Scopul nostru este de a aduce stil și caracter în această clasă de motociclete, Trident fiind un model accesibil, manevrabil și de calitate”, spune Sargent.