Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Street Triple RS încinge acțiunea în noul film Păsări răpitoare
14 Ian

Triumph Street Triple RS încinge acțiunea în noul film Păsări răpitoare

Publicat de: Motoboom

Noul Triumph Street Triple RS 2020 apare în filmul “Păsări răpitoare”  - Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) care va fi lansat în cinematograte luna viitoare, pe 7 februarie. Este o realizare a studiourilor Warner Bros inspirată din seria desenelor animate ce spune povestea personajelor din Gotham City, iar în rolul personajului negativ îl vom revedea pe cunoscutul actor și motociclist Ewan McGregor. Însă nu Ewan conduce motocicleta Triumph în film, ci o fată “sexy și rea” – caracterul specializat în lupta cu archebuze Huntress (actrița Mary Elizabeth Winstead) – care o ajută pe protagonista Harley Quinn (actrița Margot Robbie). 


Modelul Triumph Street Triple RS vine cu mai multe modificări în 2020. Motorul ce îndeplinește normele Euro5, e mai viguros cu 9 procente față de vechiul model, accelerația răspunde mai delicat și mai rapid, are 123 de cai putere la 11.750 rpm, un cuplu de 79 Nm la 9.350 rpm  și cântărește 166 kg la gol. Britanicii se mândresc cu acest model ușor, rapid, distractiv și foarte manevrabil, fiind perfect atât pe șosea, cât și pe circuit. Modificările sunt vizibile și la exterior. Este ușor de remarcat noua imagine frontală cu luminile LED mai ascuțite, deflectorul de deasupra bordului a fost reconceput, iar cadrul din aluminiu e vopsit în gri metalizat. Se fabrică în două variante de culoare: negru/argintiu și galben, sau argintiu cu roșu.


RS este cel mai bine dotat model din gama Street Triple: cinci moduri de pilotaj (Road, Rain, Sport, Track and Rider), anti-wheelie, control al tracțiunii, ABS, frâne Brembo M50 monobloc, a doua generație de display TFT cu conexiune Bluetooth, interacțiune cu GoPro și sistemul de navigație, furcă complet reglabilă Showa, amortizor central Öhlins, pneuri Pirelli Super Corsa SP, ambreiaj cu alunecare controlată, leviere pentru frână și ambreiaj reglabile, quickshifter pe urcare și retrogradare, semnalizatoare ce se opresc singure, lumini cu LED, partea finală a evacurării din fibră de carbon.