Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph a lansat noul Street Triple S pentru A2
09 Ian

Triumph a lansat noul Street Triple S pentru A2

Publicat de: Motoboom

Gama Street Triple de la Triumph tocmai a primit un nou membru: este vorba de varianta 2020 a lui Street Triple S care poate fi condusă și de cei care au permis de categoria A2. Elementele caroseriei au fost modernizate, motorul îndeplinește acum normele Euro5 și – cele mai evidente aspecte – farurile și liniile rezervorului și ale codiței sunt în același stil ca și la Triumph Street Triple RS 2020. Se va fabrica în culoarea albă (Crystal White) cu colante roșii și negre și este de așteptat ca prețul să fie sub suma de 9.000 euro.


Schimbările se remarcă cel mai ușor la partea din față. Street Triple S 2020 are faruri noi, în locul fostelor blocuri optice profilate sunt acum unele mai stilate, moderne și agresive, cu LED-urile pentru lumina de pe timpul zilei ca niște sprâncene încruntate deasupra proiectoarelor. Noul sistem de lumini e mai puternic și pentru că a fost repoziționat astfel.


De asemenea, motocicleta are unghiuri mai ascuțite, la fel ca vârful gamei Street Triple RS. Micul deflector de deasupra farurilor, rezervorul, panourile laterale, șaua și codița au fost reconcepute. Motorul lui Street Triple S A2 este același propulsor cu trei cilindri în linie de 660 cmc ce scoate 47 cai putere (sau 95 de cai fără restricția pentru A2) și un cuplu 60 Nm (sau 66 Nm fără rstricție), însă a fost preparat pentru a îndeplini stringentele norme Euro5, sistemul de evacuare a fost refăcut și “sună chiar mai profund, incitant, în stilul motoarelor Triumph cu trei cilindri”.


Street Triple S are două moduri de pilotaj, Road și Rain, fiecare dintre acestea având setări proprii ale accelerației și al modului în care sistemul de control al tracțiunii intervine. Sistemul ABS este standard. Pe spate e o unitate Brembo, pe roata de față cele două discuri cu diametrul de 310 mm au etriere Nissin, iar suspensiile provin de la Showa cu o furcă cu jambe de 41mm și monoamortizor a cărui încărcare se poate regla. Roțile cu dimensiuni standard de 120/70 ZR17 (față) și 180/55 ZR17 (spate) sunt încălțate cu pneuri Pirelli Diablo Rosso III.  

Sursa: Triumph Motorcycles