Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
T120 Ace – Ediție limitată Triumph Bonneville
16 Mai

T120 Ace – Ediție limitată Triumph Bonneville

Publicat de: Motoboom

Pentru a sărbători șase decenii de când se fabrică seria de modele Bonneville, cei de la Triumph lansează o ediție limitată intitulată Ace. Este un omagiu adus motocicliștilor londonezi ce făceau “liniuțe” la semafoare și se reuneau la clubul Ace Cafe.


Acest modern-clasic are o atitudine rebelă, o prezență impunătoare, scoasă în evidență de combinația de negru mat cu elementele cromate, de trefla de pe rezervor și de pe aripa anterioară, sau de logo-ul Triumph cu patru dungi. T120 Ace are o șa personalizată cu elemente brodate, producția este limitată la numai 1400 de exemplare, fiecare fiind însoțit de un certificat de autenticitate semnat de Nick Bloor, CEO Triumph și de Mark Wilsmore, managerul barului Ace Cafe din Londra.


Bonneville T120 are un motor de 1200cmc ce scoate 80 de cai putere și un cuplu de 105Nm la doar 3100rpm și este echipat standard cu o varietate larga de accesorii și funcții care sporesc confortul, siguranța și plăcerea pilotajului: sistem ABS, accelerație ride-by-wire, ambreiaj Torque-Assist, controlul tracțiunii TTC, 2 moduri de pilotaj, mânere încălzite, mânere pasager, bord multi-funcțional cu afisaj digital LCD și analogic. Pentru Bonneville, Triumph pune la dispoziție peste 160 de accesorii opționale de înaltă calitate.

Toate modelele Triumph - inclusiv edițiile limitate - se pot comanda la MotoBoom la prețuri promoționale.