Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
SV 650 X – un cafe racer de la Suzuki
27 Oct

SV 650 X – un cafe racer de la Suzuki

Publicat de: Motoboom

Suzuki a prezentat cu ocazia Salonului Moto de la Tokyo un naked în stil cafe racer ce are la bază venerabilul SV 650. SV-ul este deja un clasic ce și-a făcut apariția pentru prima dată acum 18 ani și care de-a lungul timpului a suferit mici modificări ce l-au păstrat în atenția motocicliștilor de pretutindeni, indiferent de sex, înălțime sau experiență. Agilitatea, caracterul motorului cu doi cilindri în V și calitatea au fost principalele calități ce i-au permis să devină un hit.


Aflat acum la cea de-a treia generație, SV 650 va fi pus în vânzare și sub forma de cafe racer, model ce poartă desinența „X”. Ca orice cafe racer al anilor ’60 are semighidoane – dar nu prea joase sau curbate excesiv – far rotund și parbriz în două culori. Șaua curbată e străbătută de cusături transversale și contribuie la imaginea generală de motocicletă concepută pentru a face curse rapide de la o cafenea la alta. Numai evacuarea finală pare din alt film, este cea de serie de pe SV, dar probabil cei de la Suzuki s-au gândit că viitorul proprietar trebuie să își personalizeze cumva motocicleta proprie și toba va fi prima pe care o vor schimba.


Suzuki SV 650X intră pe o piață exclusivistă unde concurența de reprezentată de Triumph Street Cup, Triumph Thruxton, Moto Guzzi V7 Racer, Yamaha XV950 Racer, Ducati Scrambler Cafe Racer sau BMW R nineT Racer. Principalul atu va fi prețul, care deocamdată nu a fost comunicat.