Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Suzuki Yugen - o ediție specială a lui GSX-S750
25 Feb

Suzuki Yugen - o ediție specială a lui GSX-S750

Publicat de: Motoboom

Anul acesta, motocicleta naked de clasă mijlocie Suzuki GSX-S750 va avea o nouă versiunea ce se intitulează Yugen. Publicul o va putea vedea peste trei săptămâni la salonul Motodays din Roma. Principalele componente ce o diferențiază de forma standard sunt evacuarea finală, codița cu suportul de număr, semnalizatoarele cu LED și parbrizul în stil sportiv.


Nu a reușit să ajungă în toamna anului trecut la Salonul de la Milano, dar vine în această primăvară la Roma. Între 8 și 11 martie, la standul Suzuki de la Motodays, publicul va face cunoștință cu motocicleta Suzuki GSX-S750 Yugen, versiune specială a unui roadster apreciat ce e dotată cu câteva elemente atrăgătoare.


Linia sportivă a motocicletei e dată în primul rând de o evacuare proiectată și realizată de firma SC-Project, cu corpul din titan și capătul din fibră de carbon, care promite un sunet grav la turațiile joase și câteva kilograme mai puțin. Pe lângă tobă, kitul cuprinde semnalizatoare aerodinamice și moderne cu LED, suport compact pentru numărul de înmatriculare din aluminiu și un parbriz închis la culoare care – pe lângă faptul că dă un aspect atletic întregului ansamblu – protejează trunchiul pilotului la vitezele de pe autostradă.


În rest, Suzuki Yugen nu se diferențiază  de Suzuki GSX-S750 standard, motocicleta care se găsește acum la un preț special de 7.690 euro (lichidare de stoc). Are 114 cai putere, furcă inversată Kayaba ce se poate regla, etriere Nissin montate radial, bord cu LCD, control al tracțiunii cu trei setări diferite și ABS.

Motocicleta Suzuki GSX-S 750 poate fi comandata la Motoboom.