Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Suzuki V-Strom 1050XT are noi culori pentru 2021
04 Ian

Suzuki V-Strom 1050XT are noi culori pentru 2021

Publicat de: Motoboom


Producătorul japonez de motociclete Suzuki păstrează anul acesta marele enduro V-Strom 1050XT neschimbat din punct de vedere tehnic, în schimb îl propune clienților cu noi scheme de culori.

Nici nu era nevoie de altceva, pentru că în 2020 modelul a adoptat multiple modernizări: trecerea motorului cu cilindreea de 1037 cmc la standardul Euro 5, puterea s-a mărit la 107 cai, cupul maxim a ajuns la 101 Nm, liniile generale ascuțite care trimit la legendarul DR Big ce participa acum mai bine de trei decenii la Raliul Dakar sunt mult mai atrăgătoare decât cele de la vechiul model.  

Motocicleta de aventură va fi disponibilă anul acesta, de la jumătatea lunii ianuarie, în trei combinații de culori: gri cu jante albastre și șaua bicoloră, o variantă gri cu negru, precum și cea consacrată, portocaliu cu alb.

Motorul cu doi cilindri în V la 90 de grade îi dă acestuia caracterul inconfundabil, spre deosebire de modelele cu doi cilindri în paralel din această categorie, care prin artificii tehnice (aprinderea decalată) încearcă să imite sunetul și răspunsul unui veritabil V-twin. Suzuki V-Strom 1050XT este dotat cu sistemul Suzuki Intelligent Ride System ce include un bogat pachet electronic (Unitate Inerțială de Management pe șase axe, controlul vitezei de croazieră, ABS combinat pentru viraje, control pentru pantă/rampă) și se diferențiază de varinta V-Strom standard prin jantele spițate, un alt parbriz reglabil, oglinzi și protecții pentru mâni stilizate, șa reglabilă pe înălțime, cric central, bare de protecție pentru motor și scut de protecție.

Toate modelele Suzuki sunt disponibile la Motoboom, iar V-Strom 1050XT 2020 se află acum pe stoc la un preț promoțional de 12.490 euro.