Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Suzuki SV650X-TER - café racer în ediție specială. În curând, la MotoBoom
20 Feb

Suzuki SV650X-TER - café racer în ediție specială. În curând, la MotoBoom

Publicat de: Motoboom

Cei de la Suzuki au prezentat noua motocicleta SV650X-TER, o ediție limitată bazată pe modelul café racer X ce vine în plus cu câteva accesorii care îi dau un aspect individualizat. Motocicleta va fi pusă în vânzare la începutul lunii martie și va avea un preț cu aproximativ 400 de euro mai mare decât modelul de bază.


Motocicleta Naked SV650 nu e o noutate, de-a lungul existenței sale a cunoscut mai multe metamorfozări – sau schimbări de denumire, dacă e să ne reamintim de Gladius – iar în 2018 aduce un nou aer proaspăt. După ce am făcut cunoștință cu motocicleta in versiunea X, acum avem și un “X-TER”, care de fapt e o ediție specială. Principalul element ce iese în evidență e reprezentat de sistemul de evacuare: galeriile sunt îmbrăcate cu bandă rezistentă la temperaturi înalte în cel mai pur stil custom, iar toba finală dublă e făcută de italienii de la Fresco. Pe lângă faptul că arată foarte bine, acest sistem de evacuare e mai ușor, îmbunătățește manevrabilitatea și are un sunet „supărat.


Linia estetică scoate cu mândrie în evidență suportul de număr ascuțit în stil “race”, oglinzile cu carcasă din aluminiu de calitate sau semnalizatoare scurte cu LED. Șaua are o croială ca și produsele manufacturate, în timp ce semighidoanele impun o poziție aplecată, sportivă. Motorul este același bicilindru în V ce respectă normele Euro4 care scoate 76 de cai putere  și se poate comanda și în variantă restricționată pentru posesorii permisului de categoria A2.


Suzuki SV650X-TER se va fabrica în aceleași culori ca și SV650X, adică gri, negru/gri și alb, iar prețul final va fi în jurul sumei de 7.000 euro.

Motocicletele Suzuki SV650 si SV650X le puteti gasi pe site-ul Motoboom