Zero DSR Black Forest – adventure electric pentru piața europeană
Zero DSR Black Forest – adventure electric pentru piața europeanăZero DSR Black Forest – adventure electric pentru piața europeană

Zero DSR Black Forest – adventure electric pentru piața europeană


11:48, 06 Martie 2018
 

Motoarele electrice au început să propulseze tot mai multe scutere, motociclete de viteză sau cruisere. Ambițioasa companie americană Zero consideră că recentele evoluții referitoare la capacitatea de stocare a bateriilor și îmbunătățirea timpului de încărcare satisfac cerințele celor care vor să călătorească distanțe mai lungi – nu neapărat pe asfalt – pe o motocicletă electrică.


Proaspăt lansatul Zero DSR este un tourer cu aer “adventure” a cărui autonomie variază între 125 și 265km, în funcție de viteză. Opțional, poate fi echipat cu noul “rezervor” Charge, un încărcător rapid de capacitate mare cu două porturi care poate fi încărcat într-o oră cu energie pentru a parcurge 160km. Versiunea Black Forest vine echipată cu mai multe accesorii necesare pentru turism: genți laterale și top-case din aluminiu vopsite în negru, parbriz înalt, protecții pentru mâini, șa confortabilă, bare de protecție, lumini auxiliare și protecție pentru far. Interesant este cuplul de care Zero DSR e capabil datorită bateriei de 14.4kwh: 146Nm disponibili de la cea mai mică rotire a manșonului accelerației.


Black Forest a fost conceput special pentru piața europeană, mare amatoare de motociclete premium în stil adventure, după cum declară Umberto Uccelli, responsabilul Zero pentru Europa: “Zero DSR 14.4 Black Forest e primul model dezvoltat pentru a îndeplini așteptările pe care le au motocicliștii europeni de la un model pentru aventură și turism. Clienții ne-au cerut ani de zile un astfel de produs. Să pilotezi o motocicletă Zero e cel mai bun mod de a te conecta cu natura.”


Până în acest moment nu a fost anunțat un preț și nici data de la care se poate comanda Zero DSR Black Forest, dar e de așteptat ca acesta să coste aproximativ 16.000 euro.


Taguri

Adauga tag