Urbet Nura – o nouă sportivă electrică din Spania
Urbet Nura – o nouă sportivă electrică din Spania

Urbet Nura – o nouă sportivă electrică din Spania


15:56, 31 Iulie 2020
 

Urbet, producătorul ce își are sediul în Malaga, a prezentat o nouă motocicletă electrică cu tentă sportivă. Performanțele motorului sunt comparabile cu unul pe benzină cu cilindreea de 125cmc, va fi disponibilă din luna august și are un preț de pornire de 7.025 euro.


Spaniolii de la Urbet sunt destul de activi, într-o perioadă destul de scurtă au lansat scuterul Yadea C-Line, un mic naked ce poartă numele de Gadiro și un scuter cu design neobișnuit intitulat Ego. Toate au propulsie electrică, dotările tehnice sunt destul de complete și pentru a păstra prețurile cât mai mici (Ego, Yadea și Gadiro nu depășesc 3.000 euro), asamblarea se face în fabrici din Asia.


Revenind la Urbet Nura, mica sportivă carenată are un motor Bosch integrat în roata posterioară cu puterea de 8kW, suficientă pentru a ajunge la viteza maximă de 140km/h. Batria litiu-ion cu capacitatea de 7,2kWh îi asigură o autonomie între 120 și 180km, în funcție de cât de modul de pilotaj ales, sportiv sau economic. Cadrul e din oțel, bascula din aluminiu, sistemul de frânare prevede două discuri anterioare cu montaj radial și ABS, pe jantele de 17 inch sunt pneuri cu dimensiunile de 110/70 pe față, respectiv 150/70 pe roata posterioară. Poate fi condusă de la 16 ani, se intenționează mutarea asamblării din Asia în halele de la Cartama (la mică distanță de Malaga) și până la sfârșitul anului au un target de 300 de exemplare vândute.

 


Sursa: Urbet


Taguri

Adauga tag