Suzuki GSX-S750 are culori noi în 2020
Suzuki GSX-S750 are culori noi în 2020

Suzuki GSX-S750 are culori noi în 2020


14:09, 14 Februarie 2020
 

Suzuki GSX-S750 poate fi caracterizat în câteva cuvinte: puternic, manevrabil, distractiv, spartan. E un model pentru cei care caută experiența unei motociclete sportive, dar fără să stea într-o poziție incomodă. Are la bază motorul de pe “gixxer-ul” de 750, lucru care se simte la primele accelerații (prin sunet, prin modul în care urcă rapid în ture și prin livrarea puterii) și care a permis ca acest naked să fie atât de compact.


Din punct de vedere tehnic, nu sunt schimbări anul acesta. Păstrează sistemul Dual Throttle Valve conceput de Suzuki care controlează accelerația și integrează Idle Speed Control (stabilizează turația motorului și reduce emisiile de noxe), Low RPM Assist (permite plecările delicate de pe loc, fără a opri motorul), are patru moduri de control al tracțiunii (trei setări pentru intervenție și unul care lasă roata liberă), pe față este o furcă inversată KYB cu jambe de 41mm ce se poate regla pe încărcare, pe spate un amortizor KYB cu aceleași posibilități de ajustare, frânele sunt de la Nissin.


În ceea ce privește schemele de culoare, anul acesta avem câteva schimbări: cel albastru (Triton Blue Metallic) vine cu evacuare neagră, dungi albe pe jante, spoiler de sub motor negru, capace de pe rezervor în negru mat; cel alb (Pearl Glacier White) a fost scos din producție, iar cel negru (Matt Black Metallic No.2) a fost modificat: nu are benzi pe jante, inscripțiile de capacele ce flanchează rezervorul sunt altele, partea care acoperă evacuarea finală e argintie.


Prețul nu s-a schimbat: Suzuki GSX-S750 2020 costă la Motoboom 8.190 euro (TVA inclus), dar tot aici găsiți și versiunea 2019 (GSX-S750 ABS L9) la un preț de lichidare de stoc (7.790 euro).

Taguri

Adauga tag