SCOTT e partenerul echipei Honda Racing RedMoto în Campionatul Mondial de Enduro
SCOTT e partenerul echipei Honda Racing RedMoto în Campionatul Mondial de Enduro

SCOTT e partenerul echipei Honda Racing RedMoto în Campionatul Mondial de Enduro


14:21, 10 Aprilie 2020
 

Honda Racing RedMoto World Enduro Team își are sediul în Bergamo (Italia) și are o experiență îndelungată concurând la cel mai înalt nivel în Campionatul Mondial de Enduro. Pentru sezonul 2020 SCOTT va fi sponsor și va furniza echipei îmbrăcămintea, ochelarii și protecțiile. D3O, partenerul celor de la SCOTT, va fi de asemenea un alt sponsor al echipei. SCOTT și D3O au dezvoltat împreună produse ce oferă piloților protecție optimă, iar colaborarea va dura până în 2022. 


“La Honda Racing RedMoto suntem foarte încântați să fim parteneri cu un brand atât de prestigios precum SCOTT, unul din cei mai importanți producători de echipamente sportive și pentru motocicliști. Pentru noi și pentru piloții noștri este esențial să avem echipamentul potrivit în timpul curselor Enduro, atât pentru siguranța echipei, cât și pentru cele mai bune rezutate. Cu noua armură de protecție D3O, siguranța nu compromite performanțele pilotului”, spune Matteo Boffelli, managerul echipei.


“Am testat noul echipament SCOTT și suntem bucuroși că o să continuăm parteneriatul cu acest brand. Indiferent de nivelul experienței, siguranța trebuie să fie mereu o prioritate. Noua armură D3O este protecția perfectă pentru cursele noastre”, adaugă Thomas Oldrati, pilot Honda Racing RedMoto.


În 2020, echipa RedMoto va folosi vârful de gamă al ochelarilor produși de SCOTT, modelul Prospect. Aceștia oferă cel mai larg câmp vizual de pe piață, spumă care împiedică transirația să ajungă la ochi, sistemul inovativ SCOTT Lens Lock, ramă articulată pentru confort sporit și pentru a nu se deforma la atingerea cu casca sau în zona nasului și se găsesc în diverse culori, de la cele clare, până la cele pentru soare puternic.


Piloții Honda Racing RedMoto World Enduro Team vor fi primii care vor purta produsele noii generații SCOTT Softcon Air, dezvoltate în colaborare cu D3O, o colecție pune accent pe confort, ventilație și siguranță. Tehnologia AirFlex folosită în exclusivitate de SCOTT permite mișcarea corpului și crește fluxul aerului pentru răcorirea pilotului, fiind ideală pentru condițiile schimbătoare ce se întâlnesc în cursele Campionatului Mondial de Enduro. Deocamdată această colecție este destinată numai piloților profesioniști, însă la sfârșitului anului va putea fi cumpărată și de publicul larg.


Restul echipamentului este format din protecțiile gamei SCOTT 450, inclusiv mănușile. Seria 450 de la SCOTT e vârful de gamă, echipamente premium ce încorporează zone de ventilație, au o croială atletică, sunt rezistente la umezeală, sunt ușoare, durabile, rezistente la abraziune, au zone ranforsate cu nyon și piele.


Echipamentele SCOTT sunt disponible la Motoboom, multe dintre acestea având prețuri promoționale.

Taguri

Adauga tag