Rally și Explorer – pachete de accesorii pentru Yamaha Tenere 700
Rally și Explorer – pachete de accesorii pentru Yamaha Tenere 700Rally și Explorer – pachete de accesorii pentru Yamaha Tenere 700

Rally și Explorer – pachete de accesorii pentru Yamaha Tenere 700


12:55, 15 Mai 2019
 

Mult așteptata motocicletă adventure de clasă medie de la Yamaha va ajunge începând cu luna iulie la distribuitori. Pentru noua Ténéré 700 au fost anunțate deja două pachete cu accesorii: Rally – face motocicleta mai adaptată mersului în off-road – și Explorer, care oferă componente utile pentru drumuri lungi.


Pachetul Explorer se adresează piloților care parcurg distanțe mari pe asfalt, dar nu vor să renunțe la experiențele în off-road: aceștia au la dispoziție suficient loc pentru transportul bagajelor în cele două genți laterale din aluminiu cu o capacitate totală de 72 de litri. În acest pachet intră și un cric central, bun pentru o parcare stabilă, ușurință la întreținerea lanțului sau la demontat roata, o placă de protecție de sub motor mai mare decât cea standard și mai groasă cu 33%, precum și bare de protecție ce încastrează motorul și carenajul din jurul rezervorului. Capacitatea de transport poate fi mărită și printr-o șa mai scurtă, doar pentru pilot.


Pachetul Rally e pentru cei care vor acțiune serioasă în off-road, acolo unde este locul acestei motociclete adventure. Există o șa monopost mai înaltă și mai îngustă care permite pilotului mai multă libertate de mișcare pentru schimbarea centrului de greutate necesară pe urcări, pe coborâri sau în viraje. Aspectul unui model autentic pentru raliu e dat și de evacuarea ușoară slip-on ce poartă sigla Akrapovič cu un sunet ce te trimite cu gândul la Dakar. În acest set Rally există: protecție pentru lanț, pentru radiator, pentru rezervor, un suport pentru număr mai mic și semnalizatoare cu LED.


Pe lângă aceste pachete pregătite de firmă, clienții Yamaha iși pot personaliza modelul selectând accesorii originale puse la dispoziție de firmă. Toate motocicletele Yamaha, inclusiv noua Ténéré 700, pot fi comandate la MotoBoom la prețuri promoționale.

Taguri

Adauga tag