Polaris RZR 170 – cadoul ideal pentru copiii de peste 10 ani
Polaris RZR 170 – cadoul ideal pentru copiii de peste 10 ani

Polaris RZR 170 – cadoul ideal pentru copiii de peste 10 ani


12:14, 28 Decembrie 2017
 

Polaris este singurul mare producător ce are în ofertă vehicule side-by-side pentru copii. RZR 170 este proiectat special pentru piloții cu vârsta minimă de 10 ani, cărora le asigură un condus foarte ușor și sigur datorita transmisiei automate și a pozitiei de condus, special gandită pentru copii. Beneficiază de un design atrăgator si de limitatorul de viteză care le ofera parintilor posibilitatea setarii vitezei maxime dorite.


Puterea vine de la un motor cu un singur cilindru răcit cu aer ce are o capacitate cilindrică de 169cmc. Cockpitul se poate ajusta pentru a fi confortabil pentru copii de toată înălțimile. Chiar și un adult de 1,80m se poate strecura la bord, dar va sta ghemuit. Cel mai mic pilot ce poate fi pus în spatele volanului în siguranță (cu centura corect montată) are înălțimea de 1,35m, cei de la Polaris recomandând vârsta de cel puțin 10 ani pentru a conduce RZR 170.


Odată cu achiziționarea acestui UTV, în preț sunt incluse o cască specială și un steguleț pentru avertizare. Tot ca măsuri de siguranță, părinții pot limita rotirea accelerației, iar plasa standard ce vine în locul panourilor laterale păstrează mâinile la interior în cazul unei răsturnări. În orice caz, se recomandă ca părinții să îi însoțească pe copii pentru a observa cât de bine controlează vehiculul, înainte de a-i lăsa singuri.


Cei care nu au mai condus niciodată un asemenea UTV vor avea nevoie de un scurt instructaj, în doar două minute vor înțelege toate comenzile. RZR 170 este foarte simplu de condus, în linie dreaptă poate atinge viteza de 45km/h, e fiabil și distractiv pentru întreaga familie.

Taguri

Adauga tag