Polaris are o nouă aplicație pentru Slingshot
Polaris are o nouă aplicație pentru SlingshotPolaris are o nouă aplicație pentru Slingshot

Polaris are o nouă aplicație pentru Slingshot


14:33, 04 Decembrie 2018
 

Sistemul de informații Ride Command care echipează roadsterul cu trei roți Slingshot tocmai a primit un upgrade cu o aplicație mobilă ce conectează pilotul la vehicul mai eficient. Se găsește atât în Apple Store, cât și în Google Play de unde se poate descărca și îți permite să planifici rute, destinații sau să setezi parametri motorului. Mai mult decât atât, cu Ride Command partajezi călătoriile pe rețele sociale sau – dacă faci parte dintr-un grup de alți piloți de Slingshot – vezi ce informații și fotografii fac publice ceilalți useri.


Această modernizare adusă sistemului Ride Command are și alte părți practice. Da acasă sau de la birou, de pe laptop (sau desktop) iți planifici rute care – odată sincronizate cu aplicația telefonului – sunt recunoscute de Slingshot și te ghidează după plan. Tot pe laptop (sau desktop) poți verifica și informații despre vehicul sau recomandările de service.


Sistemul Ride Command este o echipare standard în 2019 pentru Polaris Slingshot SLR și Grand Touring, iar S și SL pot fi echipate opțional. Posesorii de Slingshot care au deja sistemul Ride Command și vor să beneficieze de acest upgrade sunt invitați să intre pe site-ul ridecommand.slingshot.polaris.com.


Taguri

Adauga tag