Moto Guzzi are o serie limitată V 7 III Carbon. Disponibil la MotoBoom
Moto Guzzi are o serie limitată V 7 III Carbon. Disponibil la MotoBoom

Moto Guzzi are o serie limitată V 7 III Carbon. Disponibil la MotoBoom


11:57, 07 Februarie 2018
 

Seria V7 de la Moto Guzzi are în acest an un nou model. Acesta va fi produs într-un număr limitat și numerotat de la 1 la 1921. Exemplarele de colecție au elemente de carbon și componente roșii care – în contrast cu negrul mat al rezervorului, evacuării și motorului – îi scot în evidență caracterul exclusivist. 


Celor neavizați trebuie să le spunem că 1921 este anul când fabrica din Mandello del Lario scotea prima motocicletă, astfel că acest număr e emblematic pentru firma italiană, reprezentând anul nașterii. De altfel, Moto Guzzi este și cel mai vechi producător european cu flux continuu. Noua V7 III Carbon “celebrează arta motocicletelor custom, interpretată cu originalitate și un stil ce pune în evidență autenticul design al lui V7”, conform delcarației pentru presă.


“Glamour” e termenul care caracterizează cel mai bine această nouă versiune. Accentele roșii ale carterului, inscripțiile cu aceeași culoare de pe șa, rezervor sau etrierele contrastează cu negrul opac al motorului, evacuării și cu aripile de carbon. Nu numai aripile sunt făcute din carbon, acest material e folosit și la capacele laterale de sub șa pe care e inscripționat, tot cu roșu lucios, denumirea V7 Carbon. Nouă este și șaua acestui model, îmbrăcată cu piele Alcantara frumos brodată și tratată pentru a rezista la intemperii.


Grija pentru detalii se vede și în cazul ghidonului, inscripționat cu numărul de serie și care are protecțiile din capete tot de carbon. Dacă sunt cumpărători care nu se mulțumesc cu aceste aspecte, în catalogul Moto Guzzi există nenumărate accesorii dedicate seriei V7 astfel încât pasionații de custom o pot configura după plac.


Taguri

Adauga tag