Moto Guzzi V85TT e promovată de Ewan McGregor
Moto Guzzi V85TT e promovată de Ewan McGregor

Moto Guzzi V85TT e promovată de Ewan McGregor


09:34, 11 Iunie 2019
 

Pasiunea lui Ewan McGregor pentru motociclete e ultracunoscută: a făcut călătorii din care au reieșit filme documentare ce au dat naștere “maniei adventure”. Acesta are o colecție impresionantă de motociclete și a colaborat cu producători pentru promovarea anumitor modele. Acum, actorul de la Hollywood revine pe două roți, pentru că a fost angajat de Moto Guzzi.


Firma din Mandello del Lario a anunțat că McGregor este ambsadorul care va promova noul V85TT. Colaborarea dintre ei nu este nouă, în 2013, când a fost lansat modelul California 1400 au lucrat împreună pentru publicitate.


Având un program încărcat, celebrul actor nu a fost prea ușor de convins. A spus că va accepta această sarcină numai dacă îi va plăcea motocicleta după ce o va pilota, așa că a fost invitat la o sesiune de teste în Sardinia. A rezultat un acord și un plan pentru o campanie globală de promovare care va începe în curând.


Se pare însă că Moto Guzzi nu avea neapărat nevoie de imaginea de aventurier a lui Ewan McGregor pentru a vinde V85TT. Lansat anul trecut la Salonul de la Milano, V85TT e un model care a stârnit un val de entuziasm printre fanii categoriei adventure, comenzile au început să curgă, iar firma plătește angajații să lucreze și peste program pentru a putea face față cererilor.


Sursa: iMotorbike


Taguri

Adauga tag