Kentauros Design concept – trike pe baza lui Triumph Rocket 3
Kentauros Design concept – trike pe baza lui Triumph Rocket 3

Kentauros Design concept – trike pe baza lui Triumph Rocket 3


11:07, 24 Martie 2020
 

Kentauros, pe numele său adevărat Francesco Bellesi, e un artist grafic italian foarte pasionat de motociclete ce are în portofoliu câteva dintre cele mai interesante și îndrăznețe schițe de design. Unele dintre acestea ne-am dori să le vedem transpuse în realitate.


Așa cum sugerează și pseudonimul său, ideile sale au la bază modul în care omul și mașina relaționează și aproape se întrepătrund; pilotul nu trebuie doar să arate bine pe motocicletă, ci și să aibă o experiență extraordinară atunci când conduce un astfel de vehicul. Este și cazul celei mai recente creații, designul unui Triumph Trike, un roadster cu trei roți în stilul Can-Am Spyder/Ryker.


“Aveam o idee și am încercat să o desenez într-o după-amiază. M-a inspirat motorul de 2500cmc cu trei cilindri al noului Triumph Rocket 3, un adevărat monstru de putere și cuplu. Mi-am imaginat un trike sportiv în jurul acestui motor, cu elemente din carbon și panouri din aluminiu. O structură ușoară și modernă, fără a fi futuristă, pentru că îmi place să păstrez elemente vintage, cum sunt în cazul de față jantele tradiționale britanice”, spune Kentauros despre acest concept.


Triumph Trike nu se știe dacă va deveni o realitate, însă motocicleta cu cel mai mare motor și cel mai mare cuplu – Triumph Rocket 3 - este deja pe stoc la Motoboom.

 


Sursa: Kentauros

Taguri

Adauga tag