Can-Am pregătește mai multe modele electrice
Can-Am pregătește mai multe modele electrice

Can-Am pregătește mai multe modele electrice


11:50, 19 Septembrie 2019
 

Producătorul canadian a prezentat săptămâna trecută în Las Vegas șapte noi modele – aflate deocamdată în stadiu de prototip – cu propulsie electrică. Dintre acestea, cele mai interesante sunt o motocicletă naked, un scuter sportiv și un vehicul cu trei roți asemănător lui Can-Am Ryker.


Anul trecut,  BRP (Bombardier Recreational Products), compania care fabrică vehiculele Can-Am, a cumpărat Alta Motor, un mic producător american specializat în motoare electrice, care a colaborat și cu Harley-Davidson la proiectul Live-Wire, dar care se afla în pragul falimentului pentru că nu mai avea finanțare. Tehnologia și proiectele Alta Motors se regăsesc acum în aceste prime modele prezentate, exemple concrete că nu va mai dura mult până când vor intra în producția de serie.


Cea mai elocventă demonstrație e făcută cu Can-Am Ryker EV, care se aseamănă foarte mult cu cel cu motor pe benzină, un vehicul sportiv foarte distractiv cu trei roți ce combină experiența unei motociclete cu cea a pilotării unui go-kart. Lângă acesta au mai fost arătate două scutere cu trei roți, TweLVE cu suspensie pe față ce se înclină pe viraje și eCOM cu un parbriz lung ca un plafon, modelele CT1 și CT2 (o motocicletă stradală și un scuter), un go-kart și un jetski. Date tehnice nu au fost comunicate deocamdată.


Vehiculele Can-Am se pot comanda la Motoboom, multe dintre acestea fiind la prețuri promoționale.Sursa: Forbes

Taguri

Adauga tag