Aprilia SR50 R – GP Replica poate fi comandată la Motoboom
Aprilia SR50 R – GP Replica poate fi comandată la Motoboom

Aprilia SR50 R – GP Replica poate fi comandată la Motoboom


01:25, 29 Iulie 2020
 

Încă de la debutul din 1992, Aprilia SR50 a devenit unul din cele mai populare scutere din întreaga lume, s-a vândut în peste un milion de exemplare și a consolidat o mare comunitate de fani. SR50 se diferențiază de celelalte scutere de pe piață prin tehnologia avansată, stilul sportiv și o putere respectabilă pentru un motor de 50cmc. E primul scuter “sportiv” care poartă imaginea motocicletelor puternice de la Aprilia, primul scuter de 50cmc care a adoptat roțile de 13 inch, primul scuter pe care s-a instalat injecția directă de benzină și primul scuter cu discuri de frână pe ambele roți.


Dar cei de la Aprilia nu s-au culcat pe laurii istoriei, eforturile pentru a îmbunătăți modelul continuă și SR50 iese în evidență prin calitatea materialelor, a execuției și prin design. În mod evident, liniile ascuțite sunt inspirate de la RSV1100, iar pentru a face o legătură și mai clară cu lumea curselor, pe lângă SR Motard 50 (cu aripă de față ascuțită în stil supermoto) sau SR50 R, există și SR50 GP Replica, ce costă cu numai 100 de auro mai mult decât varianta de bază.


Motorul cu un cilindru ce echipează SR50 rămâne în topul categoriei la cele mai rapide accelerații, unitatea de control optimizată împreună cu emblematica evacuare îndeplinesc normele Euro 4, cadrul de oțel asigură repartiția ideală a maselor, sistemul de frânare se bazează pe două discuri de 190mm, iar poziția de condus și aranjarea comenzilor fac din Aprilia SR50 o ofertă greu imbatabilă în această clasă.


Aprilia SR50 R GP Replica 2020 costă la Motoboom 2.690 euro, preț cu TVA.

Taguri

Adauga tag