Aprilia RS 660 va avea și o versiune pentru A2
Aprilia RS 660 va avea și o versiune pentru A2

Aprilia RS 660 va avea și o versiune pentru A2


09:46, 13 Februarie 2020
 

Posesorii permisului de conducere cu categoria A2 au motive să fie entuziasmați: Aprilia a confirmat că noua RS 660 va avea o variantă care se va putea conduce și cu acest permis. Cu A2 se pot conduce motociclete care standard au o putere de până la 47 de cai, sau versiunile cu putere restricționată a modelelor care au standard 94 de cai. Aprilia RS 660 are în versiunea nerestricționată 100 de cai putere, dar se va fabrica și o variantă de 94 de cai.


Rămâne de văzut dacă varianta pentru A2 va avea toate dotările prezente și pe modelul standard. Acesta are unitate de măsură a inerției pe șase axe (IMU), bord cu display TFT și conectivitate Bluetooth cu telefonul, două moduri distincte de afișaj (Road și Track), multe sisteme electronice preluate de la RSV4 1100 RR (controlul tracțiunii, wheelie control, cruise control, ABS pentru viraje, cinci moduri de pilotaj, quickshifter pe urcare și pe retrogradare), lumini pentru viraje cu LED.


RS 660 e primul model dintr-o nouă serie de la Aprilia care au un motor cu doi cilindri în paralel, cu aprindere defazată la 270 de grade (precum Triumph Street Scrambler sau Yamaha MT-07), cântărește 169kg și e conceput pentru bucuria pilotajului în fiecare zi, atât pe șosele, cât și pe circuit. E de așteptat ca pe baza acestui motor să fie prezentat în curând și un model adventure de clasă medie, un succesor al celebrului Tuareg.


Aprilia RS 660 va avea ca rivali în această clasă motociclete ca Honda CBR650R sau Kawasaki Ninja 650, mai ieftine, dar care nu au dotările prezente pe modelul italian. Toate modelele Aprilia se pot comanda la Motoboom.

 

 

Sursa: Aprilia

Taguri

Adauga tag