Favorite Wish List 0 Cosul meu

Wakesurfer

Placa Wakesurfer BB1.1 MY2018
Jobe
34 € Fără TVA: 29 €

Placa Jobe Bodyboard pentru surfing, recomandata pentru distractie si relaxare. Este potrivita atat pentru incepatori cat si pentru cei mai experimentati. Se livreaza impreuna cu o..

In stoc

Placa Wakesurfer Skimboard
Jobe
35 € Fără TVA: 29 €

Placa Jobe Skimboard pentru surfing, confectionata din 7 straturi dintr-un lemn foarte rezistent, fiind finisata cu un strat lucios si transparent. Este potrivita pentru toti pract..

Precomanda

Placa Wakesurfer Dipper
Jobe
50 € Fără TVA: 42 €

Aceast bodyboard garanteaza bucuria oricui se indreapta spre plaja! Se livreaza impreuna cu o lesa spirala de siguranta pentru brat. Lesa spirala pentru brat are o lungime maxima ..

Precomanda

Placa Wakesurfer Clapper
Jobe
55 € Fără TVA: 46 €

Aceast bodyboard garanteaza bucuria oricui se indreapta spre plaja! Se livreaza impreuna cu o lesa spirala de siguranta pentru brat. Lesa spirala pentru brat are o lungime maxim..

Precomanda

Placa Wakesurfer Accelerate
Jobe
285 € Fără TVA: 239 €

Placa Wakesurfer Jobe recomandata pentru pasionatii sporturilor nautice, cu miez tradițional din spumă, este produsă din fibră de sticlă sub presiune înaltă, recomandata pentru p..

Precomanda

Placa Wakesurfer Rush
Jobe
285 € Fără TVA: 239 €

Placa Jobe Rush pentru surfing finisata cu un strat lucios si transparent. Este potrivita pentru toti practicantii incepatori si intermediari de surfing. Vine cu o aripioara centra..

Precomanda

Placa Wakesurfer Shade
Jobe
315 € Fără TVA: 265 €

Placa Wakesurfer Jobe recomandata pentru pasionatii sporturilor nautice, este produsă din fibră de sticlă sub presiune înaltă, cu un miez tradițional din spumă. Shade are o forma c..

Precomanda

Placa Wakesurfer Pace
Jobe
335 € Fără TVA: 282 €

Placa Wakesurfer Pace este o placă moale, cu miez tradițional din spumă, produsă din fibră de sticlă sub presiune înaltă, recomandata pentru pasionatii sporturilor nautice. Placa a..

Precomanda

Placa Wakesurfer Sonic
Jobe
475 € Fără TVA: 399 €

Placa Wakesurfer Sonic este o placă moale, cu miezul din spumă EPS, ușoară în greutate, care accentuează rigiditatea și rezistența întregii plăci. Este produsă din fibră de sticlă ..

Precomanda

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)