Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Ski-Doo anunță noutăți pentru snowmobilele anului 2020
12 Sep

Ski-Doo anunță noutăți pentru snowmobilele anului 2020

Publicat de: Motoboom

Ski-Doo a anunțat recent două modificări cu care vor veni modelele anului viitor. Prima se referă la bord, cea de-a doua la manevrabilitate.


Au fost ascultate reacțiile utilizatorilor referitoare la informațiile prezente pe ecranele digitale cu diagonala de 4,5 inch și 7,2 inch de pe bord și au fost făcute câteva modificări. Pentru modelele anului 2020, configurația noilor ecrane va afișa kilometrajul total, orele totale de funcționare și două kilometraje parțiale.


Ski-Doo a îmbunătățit, de asemenea, skiurile Pilot TS, în așa fel încât acestea să fie mai rapide în viraje. Un nou design, cu o suprafață mai lată, e mai stabil și păstrează în același timp nivelul de performanțe pentru care sunt recuneoscute aceste snowmobile.


Modelul conceput special pentru curse MXZx 600RS E-TEC, are multiple îmbunătățiri: platforma REV Gen4 e mai subțire, mai agilă, panourile laterale Ergo Step permit pilotului libertate de mișcare, suspensiile au most modificate, motorul Rotax 600RS E-TEC are un alt cilindru ce scoate mai mulți cai putere. Frânele de la Brembo ce au patru pistonașe sunt amplasate în așa fel încât întreținerea să fie mai ușoară.


Snowmobilele Ski-Doo 2020 se pot comanda la Motoboom, multe modele fiind la prețuri promoționale.