Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Setarea suspensiei la ATV
17 Iul

Setarea suspensiei la ATV

Publicat de: Motoboom

Seria de clipuri video, lansata de constructorul japonez Yamaha in colaborare cu o publicatie britanica de profil, continua. Prin intermediul acestor clipuri sunt prezentate diferite sfaturi pentru utilizarea corecta a ATV-ului dumneavoastra iar in acest episod puteti urmari cateva trucuri pentru setarea corecta a suspensiei, in special pentru ATV-urile sportive cu suspensii reglabile.


O setare corecta a suspensiei in functie de conditiile de drum va poate oferi o tractiune mai buna, o manevrabilitate mai usoara a ATV-ului si o amortizare mai eficienta. Pentru a va bucura de performantele maxime ale ATV-ului dumneavoastra, fiecare detaliu conteaza iar sistemul de suspensii este un factor foarte important care poate afecta performantele si functionarea optima a ATV-ului daca sunt defectiuni sau suspensia nu este setata corespunzator.


Multi dintre proprietarii de quad-uri sau ATV-uri sportive cu suspensie reglabila cred ca setarea suspensiei este un lucru destul de complicat, insa nu este deloc asa. Cei de la Yamaha explica in clipul de mai jos pasii de urmat si criteriile de care trebuie sa tineti cont pentru o setare cat mai buna a suspensiei ATV-ului dumneavoastra.


Majoritatea ATV-urilor sportive dispun de setari ale suspensiei pentru pre-incarcare, insa modelele mai performante va ofera posibilitatea reglarii suspensiei si in ceea ce priveste viteza de compresie si revenire a amortizoarelor. Mai multe informatii si sfaturi despre setarea optima a suspensiei ATV-ului gasiti in clipul de mai jos: