Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Sea-Doo a lansat modelele anului 2021
12 Sep

Sea-Doo a lansat modelele anului 2021

Publicat de: Motoboom

Pentru cei care iubesc performanța pe apă, Sea-Doo a lansat noua gamă de modele 2021. Au carenajul modificat pentru o minimă rezistență, o manevrabilitate uimitoare și oferă cele mai rapide accelerații în această clasă. 

Modelul Sea-Doo RXP-X 300 2021 este cu 30 de kg mai ușor decât precedenta versiune. O nouă cocă  T3-R cu un design refăcut în forma unui V ascuțit asigură stabilitate la viteze înalte, o configurație pe care o pot aprecia toți cei care conduc acest jetski, de la piloții profesioniști la amatorii de distracție și senzații în weekend. Mersul la viteză mare inspiră încredere, indiferent dacă e vorba de un lac cu apa ca oglinda, sau virajele printre balize în cadrul unui concurs pe ape învolburate. Spațiul pentru depozitare a fost mărit, sistemele de accesorii LinQ sunt mai bogate ca niciodată, în plus – pentru cei care vor ca experiența să fie completă – se poate comanda opțional și un sistem de sunet de 100 watt cu conexiune Bluetooth. 

“2021 Sea-Doo RXP-X 300 este un jetski extraordinar,” spune Anthony Radetic, pilot profesionist Sea-Doo și ambasador al brandului. “De la felul în care arată, la modul în care răspunde accelerația sau cum taie virajele, senzația este incredibilă. Abia aștept să concurez din nou cu acest jetski!”

Obsesia celor de la  BRP de a furniza piloților experiențe nemaiîntâlnite nu se oprește la noua cocă. Nou pentru 2021 este și sistemul pompei  Intelligent Debris Free (iDF), care curăță rapid și eficient gunoaiele din pompa de apă printr-o simplă apăsare de buton. Cu acest sistem, exploratorii și cei care caută aventura stau mai relaxați și pot merge mai departe. Sistemul iDF e valabil pentru modelele Sea-Doo 2021, fiind instalat ca dotare standard pe modelele FISH PRO și GTX Limited.

“Reziduuri precum algele de mare sau alte forme de vegetație sunt o permanentă provocare, indiferent dacă ești pe un lac sau pe țărmurile mării sau oceanului. Tehnologia revoluționară iDF schimbă acum normele, pilotajul fiind mai ușor și lipsit de stres”, spune  Bri Andrassy, ambasador Sea-Doo Fish Pro.

Seria luxoasă  Sea-Doo GTX are în 2021 pe bord ecran color cu diagonala de  7.8 inch, cu conexiune Bluetooth prin care se controlează muzica, navigația sau alte informații. 

Pentru a afla mai multe despre întreaga serie 2021 Sea-Doo, puteți accesa site-ul  www.sea-doo.com. Toate aceste modele se pot comanda la Motoboom, multe având prețuri promoționale.


Sursa: Sea-Doo