Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Prima ediție Italjet Dragster s-a vândut online înainte de a fi produsă
18 Iun

Prima ediție Italjet Dragster s-a vândut online înainte de a fi produsă

Publicat de: Motoboom

Prima ediție Italjet Dragster s-a vândut online foarte repede, înainte ca scuterele să fie scoase pe poarta fabricii pentru a ajunge la distribuitori. Mai mult decât atât, acestea nici măcar nu au fost produse în totalitate. E vorba de o primă ediție limitată de numai 500 de unități.


Cu siguranță, cea mai importantă noutate a acestui an de pe piața scuterelor o constituie revenirea emblematicului model Italjet Dragster. E o interpretare modernă ce îmbină tehnologia, performanțele și designul ce iese în evidență, așa că mulți adepți ai genului au așteptat perioada de “pre-comandă” pentru a fi siguri că vor intra în posesia unui asemenea exemplar ce a fost afișat pentru prima dată în toamna anului trecut la EICMA.


Italjet Dragster se va fabrica cu două variante de motorizare, de 125 și de 200 cmc, în combinațiile de culori antracit, roșu, alb, galben, negru sau gri. Dar, ediția specială despre care vorbim și care s-a vândut deja are o schemă de culori ce face trimitere la mașina de Formula 1 JPS Lotus și la motocicleta Norton Rotary cu care Trevor Nation participa la cursa TT Isle of Man în anii ’90.


“Este vorba de un produs unic, care are fanii săi. Am primit mesaje de la celebrități, regizori de filme sau designeri. Nu s-a mai întâmplat niciodată în această industrie ca un scuter nou să fie așa de bine primit de toată lumea. Durează ani ca un vehicul să ajungă la un statut emblematic și se pare că Dragster e deja acolo”, declară reprezentanții mărcii Italjet.