Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Polaris lanseaza un UTV pt copii controlat prin smartphone!
02 Mar

Polaris lanseaza un UTV pt copii controlat prin smartphone!

Publicat de: Motoboom

Polaris prezinta noul UTV Ranger 150 EFI pentu copii, controlat printr-o aplicatie de smartphone.

 


 

Polaris, unul dintre jucatorii importanti in productia de vehicule off-road (ATV, UTV si Side by Side) a anuntat de curand, lansarea noului Ranger 150 EFI. Acest UTV off-road destinat copiiilor cu varsta de peste 10 ani, este inedit prin faptul ca propune o sumedenie de tehnologii de ultima generatie precum, Geofencing, limitarea digitala a vitezei, controlul acceleratiei de la distanta si pornirea protejata de o parola, toate acestea fiind controlate printr-o aplicatie de smartphone de catre parinti sau adulti, care pot astfel, sa supravegheze in siguranta, calatoriile micutilor rideri.

 


“Fan inrait al curselor de off-road, sunt extrem de bucuros ca acum, odata cu lansarea acestui model, pot impartasi aceasta pasiune cu toti membri familiei mele, iar ca parinte sunt linistit ca si copiii mei se vor putea bucura de experienta condusului, dar in conditii de confort si maxima siguranta. UTV Polaris Ranger 150 va transforma simple calatorii, in aventuri de neuitat ce vor deveni peste ani, experiente fericite in albumul de amintiri al familiei!” a declarat Chris Musso, presedintele Polaris.

 


Prin descarcarea aplicatiei Ride Command direct pe smartphone, aceasta se conecteaza direct la interfata digitala a UTV-ului si stabileste perimetrul de calatorie off-road, in limitele caruia se vor deplasa cei mici, datorita tehnologie smart - Geofencing. Functia digitala de limitare a vitezei confera parintilor controlul vitezei, atat in interiorul perimetrului vizat, cat si in afara lui.

 


Ca o masura suplimentara de siguranta, UTV-ul este echipat cu un sistem de interblocare a centurii de siguranta, vehiculul off-road limiteaza viteza maxima la 10 km/ora pana in momentul cuplarii centurii de siguranta. Ca si dotari suplimentare sunt incluse un steag pentru vizibilitate ridicata, doua casti, o cusca de protectie, plase de siguranța si luminile de zi cu LED-uri si lampile din spate.


Video de prezentare Ranger 150 EFI aici


Polaris RANGER 150 EFI are doua locuri, este disponibil in culoarea rosu solar si este alimentat de un motor cu injectie de 150cc. Directia si scaunul ajustabil de 5.7 inch, sunt gandite atent pentru micutii rideri care sunt in crestere, in timp ce ampatamentul inalt si anvelopele cu profil special de 22 inch, vor ajuta din plin condusul UTV-ului pe teren accidentat. Modelul RANGER 150 EFI beneficiaza si de o gama larga de accesorii si va disponibil in stocul MOTOBOOM inca din aceasta primavara.