Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Piese de schimb originale si consumabile recomandate Suzuki
14 Sep

Piese de schimb originale si consumabile recomandate Suzuki

Publicat de: Motoboom

Suzuki recomanda folosirea de piese originale pentru siguranta, fiabilitate, placere de a conduce si performanta.

 

Intretinerea regulata, inlocuirea pieselor de uzura si a consumabilelor sunt cheia pentru o fiabilitate indelungata si experiente de conducere captivante cu motocicleta dvs. Suzuki. Piesele de uzura includ filtre de ulei, filtre de aer, placute de frana, dar si ulei si alte consumabile. Ele au fost dezvoltate pentru motocicletele Suzuki si testate pentru inalta performanta si o lunga durata de viata.

 

Cu experienta lor si cunostintele de specialitate, dealerii Suzuki ofera cele mai bune servicii pentru o conducere placuta si sigura. Dealerii dvs. Suzuki se bucura de vizita dvs. si va acorda cu placere consultanta.


Ce sunt piesele de schimb originale Suzuki? Piesele pe care le puteti procura prin intermediul dealerului dvs. Suzuki, sunt aceleasi piese ce se folosesc in productia motocicletelor in fabrica. Acestea au proprietati optime si indeplinesc cerintele pentru respectivul model de motocicleta. Fiecare piesa originala trece un test riguros cu cele mai inalte cerinte referitoare la performanta, calitate, fiabilitate si siguranta.

 

Puterea motorului este transmisa liniar prin unitatea de antrenare cu lant care actioneaza ca un „amortizor” care preia sarcina maxima si o transmite lin de la pinionul motor la roata spate.


Simptome posibile la depasirea intervalului de intretinere:

-          - Zgomot si vibratii excesive,

-          - Uzura pinioanelor de transmisie,

-          - Alungirea excesiva si inegala a lantului,

-          - Deteriorarea altor componente ale unitatii de actionare roata spate.

 

De ce este necesar schimbul kit-ului de transmisie?

De-a lungul timpului, pinioanele si lantul de transmisie se uzeaza din cauza vitezei si a turatiei mari, cat si a interventiei constante a acestora. Lantul de transmisie si pinioanele trebuie sa reziste si la influente externe, cum sunt ploaie, praf, murdarie si sare. Prin uzura excesiva a acestora pierderile prin frecare se maresc. Acest lucru scade eficienta si duce la cresterea consumului de combustibil. In cel mai rau caz, datorita uzurii excesive, lantul se poate rupe.

 

Recomandam folosirea de piese de schimb si consumabile originale de la Suzuki ( de ex. placute de frana, filtre de aer, etc.) la intretinerea si repararea motocicletei dvs. Piesele de schimb originale de la Suzuki se potrivesc perfect cu motocicleta dvs.

 

Prin folosirea pieselor originale Suzuki, motocicleta dvs. ramane 100% o motocicleta Suzuki.

 

Suzuki pune la dispozitia clientilor prin intermediul dealer-ilor o promotie cu un discount de 20 – 30% pentru kit-ul de transmisie.

 

 

Promotia este valabila in perioada 15.09.2016.- 30.11.2016.