Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
O noua imagine pentru Honda MSX125 2016
18 Feb

O noua imagine pentru Honda MSX125 2016

Publicat de: Motoboom

Japonezii de la Honda au dezvaluit versiunea 2016 a celebrei mini-motociclete MSX125 sau Honda Grom pentru unele piete. Spre deosebire de modelul anterior, MSX125 2016 vine cu o imagine noua ce include cateva elemente de carenaj reproiectate, precum si un nou sistem de evacuare.


Cei de la Honda sustin ca modificarile aduse motocicletei ii ofera acesteia imaginea unui mini-streetfighter. Desi spusele japonezilor par putin exagerate, noua versiune Honda MSX125 dispune de un look mai agresiv ce ii confera motocicletei un plus de atitudine si caracter. Noile carenaje laterale se integreaza foarte bine cu rezervorul motocicletei, rezultatul fiind un model cu linii mult mai clare si mai aerodinamic.


Imaginea moderna a acestei motociclete de mici dimensiuni este completata de noul sistem de lumini cu tehnologie LED. La capitolul noutati pentru 2016 mai putem aminti si saua motocicletei, care este mai mare decat cea a versiunii anterioare, asigurand un plus de confort pentru cel de-al doilea pasager.


Pe partea tehnica lucrurile raman neschimbate. Lansata pe piata in 2013, Honda MSX125 Grom este propulsata de un motor cu un singur cilindru si doua valve, racit cu aer, avand o capacitate de 125 cc. Acesta beneficiaza de sistemul de injectie Honda PGM-FI, mostenit de la modelul Honda Wave 125i, o motocicleta foarte populara pe piata din Asia. Motorul dezvolta o putere de doar 9,7 cp la 7000 rpm, avand un cuplu maxim de 11 Nm la o turatie de 5500 rpm.


Honda MSX125 2016 va fi disponibila in curand la dealeri in culorile gri (Matt Axis Grey Metallic), alb (Pearl Himalayas White), rosu (Pearl Valentine Red) sau galben (Lemon Ice Yellow).