Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
O noua culoare pentru Kawasaki Ninja H2 2016
26 Oct

O noua culoare pentru Kawasaki Ninja H2 2016

Publicat de: Motoboom

Lansata in toamna anului trecut, super-motocicleta Kawasaki Ninja H2 beneficiaza de o noua schema de culori pentru 2016. Denumita de constructor „Mirror Coated Spark Black”, noua schema grafica include un cadru negru si o vopsea speciala neagra pentru carenaje, asemanatoare cu un cer plin de stele, potrivit japonezilor.


Descrisa de japonezi ca fiind o motocicleta care va schimba industria moto, varianta de strada Kawasaki Ninja H2 ofera o putere maxima de 210 cp, avand o greutate de 238 kg. Motorul supra-alimentat cu patru cilindri in linie si o capacitate de 998cc este racit cu lichid si asigura un cuplu maxim de 140 Nm la o turatie de 10.000 rpm. Mai mult, versiunea pentru circuit, Ninja H2R,  dezvolta o putere impresionanta de aproximativ 300 cp, fiind cea mai puternica motocicleta de serie din lume.


Motorul supra-alimentat a fost dezvoltat in colaborare cu divizia Kawasaki Heavy Industries (KHI) Group care se ocupa, printre altele, si cu producerea turbinelor cu gaze. Carenajul futuristic al motocicletei ofera o aerodinamica excelenta si asigura o racire eficienta a motorului supra-alimentat, in timp ce vopseaua speciala ii confera motocicletei o imagine unica.


In ceea ce priveste electronica, Kawasaki Ninja H2 beneficiaza, printre altele, de sistemul de control a tractiunii KTRC cu trei moduri selectabile de condus, fiecare mod putand fi reglat de asemenea pe trei nivele, in functie de conditii: circuit, strada sau asfalt ud. Ninja H2 mai dispune de sistem ABS (KIBS), Launch Control (KLCM), Quick-Shifter (KQS), Engine Brake Control (KEBC) si amortizor de directie Ohlins.


Sistemul de franare este asigurat de Brembo in timp ce suspensiile KYB sunt complet ajustabile atat pe fata cat si pe spate. Potrivit constructorului, Ninja H2 ofera o pozitie de condus mai putin agresiva fata de motocicletele super-sport clasice, sporind confortul rider-ului. Mai jos puteti vedea clipul video de prezentare a versiunii Kawasaki Ninja H2 2016: