Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noutățile INTERMOT – Triumph Street Scrambler 2019 are 10 cai putere în plus
03 Oct

Noutățile INTERMOT – Triumph Street Scrambler 2019 are 10 cai putere în plus

Publicat de: Motoboom

Versiunea Street Scrambler de la Triumph ce va fi pusă în vânzare începând cu primăvara anului viitor va avea un motor mai puternic cu zece cai și o zonă roșie a turometrului ce începe cu 500rpm mai sus. Se îmbunătățește și ciclistica, furca a fost reproiectată, e un nou sistem de frânare de la Brembo, precum și două noi moduri de pilotaj.


Bicilindrul, numit de cei de la Triumph “High Torque”, ce are o capacitate de 900cmc, vine acum cu 65 de cai putere și se turează mai mult: linia roșie este la 7.500rpm, cuplul maxim de 80Nm atingându-se la numai 3.200rpm. Nu este doar o simplă mărire a turației realizată din softul injecției, e vorba de un alt vilbrochen, alt capac al chiulasei realizat din magneziu și un nou ambreiaj.


De asemenea, manevrabilitatea și sistemul de frânare capătă valori superioare. Furca are alte arcuri, jambele ei sunt mai distanțate (alte juguri), la capătul ei inferior e așezat un sistem de frânare Brembo cu un singur disc și patru pistonașe. Rămân nemodificate elementele caracteristice acestui Scrambler: ghidonul lat, roata e față de 19 inchi, pneurile Metzeler Tourance bune pentru orice suprafețe.


Acum există două moduri de pilotaj (Road și Rain), iar controlul tracțiunii și sistemul ABS se pot dezactiva. Instrumentele de pe bord au o altă grafică, șaua o altă formă, la fel și capacele laterale de sub șa. Lista de accesorii oficiale de la Triumph pentru acest model cuprinde 120 de componente, printre care amortizor central reglabil pe 24 de poziții, grilaj pentru far sau ghidon din aluminiu eloxat de culoarea negru mat, astfel că orice pasionat își poate configura Scrambler-ul într-un fel unic.


Triumph Street Scrambler 2019 va fi disponibil la MotoBoom în patru variante de culoare (Fusion White, Cranberry Red, Khaki Green și Matt Aluminium) la un preț ce urmează a fi comunicat.