Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noutățile Intermot 2018 - Yamaha Tracer 700 GT
01 Oct

Noutățile Intermot 2018 - Yamaha Tracer 700 GT

Publicat de: Motoboom

Săptămâna aceasta, mai precis de miercuri, 3 octombrie, Salonul de la Köln cunoscut sub numele de INTERMOT își va redeschide porțile. Evident, nu vor lipsi noutățile și cu toate că lumea aștepta de la Yamaha să vină cu versiunea finală Tenere World Raid, firma ce are ca simbol cele trei diapazoane iese deocamdată la rampă cu Tracer 700 GT.


Tracer 700 își pune în valoare calitățile turistice cu acest GT, așa cum în ofertă se regăsește și un Tracer 900 GT. Cei care cumpărau Tracer 700 pentru turism și ture lungi cu bagaje scapă acum de căutările accesoriilor cu care ar fi trebuit să echipeze modelul singuri. Tracer 700 GT vine cu un parbriz mai înalt, șa confortabilă și genți laterale (de 20 de litri/fiecare) ce păstrează culoarea rezervorului și a semicarenei.


Nu se schimbă nimic în ceea ce privește partea tehnică, motorul este același bicilindru de 689cmc ce scoate 75 de cai putere. Însă, spre deosebire de MT-07, Tracer 700 GT are o basculă din aluminiu (pe MT-07 e din oțel) mai lungă cu 50mm astfel încât să fie mai stabilă pe denivelări. Suspensiile setate “soft” au o cursă de 130mm, pe față găsim două discuri de frână cu diametrul de 282mm și unul pe spate cu diametrul de 245mm, asistate de sistemul ABS.


Yamaha Tracer 700 GT va fi disponibilă din primăvară la MotoBoom în trei variante de culoare (albastru, gri și negru) la un preț ce urmează a fi comunicat.