Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noutățile EICMA 2019 - CF Moto a lansat gama de motociclete 700 CL-X
07 Nov

Noutățile EICMA 2019 - CF Moto a lansat gama de motociclete 700 CL-X

Publicat de: Motoboom

La show-ul EICMA 2019, producatorul chinez in continua crestere CF Moto, a dezvaluit motocicletele din noua sa gama modern-retro, numita 700 CL-X.

 

Disponibil in versiunile Sport, Adventure si Heritage, 700 CL-X este propulsat de un nou motor cu racire cu lichid, cu doi cilindri in linie de 692cc. Motorul dezvolta o putere sanatoasa de 73 CP și 67 Nm cuplu.

 

 

700 CL-X Heritage se evidentiaza prin saua larga din piele in culoarea bronzului, jante din aliaj, anvelope dual sport si ghidon larg.

 

 

 

700 CL-X Adventure, mai versatil, ofera o abordare mai robusta asupra designului de baza, fiind dotat cu ghidon inaltat, roti cu spite, anvelope offroad și parbriz.

  

 

700 CL-X Sport, cel mai pronuntat model al trio-ului, beneficiaza de o schema grafica intr-o singura culoare, anvelope Pirelli Diablo Rosso Super Corsa pentru strada, sa din doua bucati si scarite montate central.

 

Dupa seria de motociclete de strada NK, seria de curse SR, seria touring GT și seria multifunctionala MT, producatorul CF Moto a dezvoltat pentru piata europeana seria modern-retro CL-X. In acest moment nu exista o confirmare oficiala cu privire la preturi sau disponibilitatea noilor motociclete.

 

sursa MoreBikes