Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noutati pentru Kawasaki ER-6, Vulcan S si Versys 650 2016
07 Aug

Noutati pentru Kawasaki ER-6, Vulcan S si Versys 650 2016

Publicat de: Motoboom

Majoritatea constructorilor din domeniul moto au inceput sa-si contureze gama de motociclete pentru 2016. Dupa prezentarea modelelor off-road, incep sa apara si primele motociclete de strada din colectia 2016. Constructorul japonez Kawasaki a publicat deja noutatile pentru anul viitor in ceea ce priveste modelele de clasa medie: ER-6N, ER-6F, Vulcan S si Versys 650, motociclete propulsate de acelasi motor cu doi cilindri si o capacitate de 649cc.


Singurele schimbari majore pentru aceste modele in 2016 se refera la noile scheme de culori disponibile, pe partea tehnica lucrurile ramanand la fel. Astfel, Kawasaki ER-6N 2016 vine cu un design nou ce include cateva dungi si elemente grafice pe rezervorul motocicletei, fiind vopsite in contrast cu motocicleta si cateva elemente precum amortizorul, arcul si jantele. Culorile disponibile anul viitor pentru acest model sunt verde/negru (Candy Lime Green with Metallic Spark Black), gri/negru (Metallic Carbon Gray and Metallic Spark Black) sau alb/negru (Urban City White with Metallic Spark Black).


In ceea ce priveste versiunea sport, Kawasaki ER-6F 2016, aceasta beneficiaza de acelasi tratament cu cel aplicat modelului naked, ER-6N, iar culorile oferite de japonezi pentru aceasta motocicleta in 2016 sunt verde/negru (Candy Lime Green with Metallic Spark Black), rosu/negru (Candy Persimmon Red with Metallic Spark Black) sau gri (Metallic Carbon Gray).


Lansat pe piata doar in acest an, Kawasaki Vulcan S s-a bucurat de un real succes in intreaga lume, fiind o motocicleta ideala pentru oras si pentru segmentul entry-level din domeniul cruiser-elor. Culorile disponibile in 2016 pentru aceasta motocicleta sunt alb (Urban City White) sau gri (Metallic Matt Carbon Gray).


O alta motocicleta revizuita aproape complet in 2015 este modelul Kawasaki Versys 650, o motocicleta conceputa pentru toate nevoile: naveta, drumetii sau pur si simplu plimbare de dragul condusului. In ceea ce priveste acest model, cei de la Kawasaki ne ofera in 2016 urmatoarele variante de culori: alb/negru (Pearl Stardust White with Metallic Spark Black), gri/negru (Metallic Matte Carbon Gray with Metallic Spark Black) sau orange/negru (Candy Matte Orange with Metallic Spark Black).


Vizitati in fiecare zi sectiunea de stiri www.motoboom.ro/stiri a site-ului nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati din domeniu.